
Våra experter hjälper dig eftersöka "Grön i köket : Världens godaste grönsaksrätter" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Grön i köket : Världens godaste grönsaksrätter
Av Johanna Westman
Bok- presentation: |
Grön i köket : Världens godaste grönsaksrätter |
Författar- presentation: |
Johanna Westman |
![]() |
Grön i köket är en hyllning till grönsakerna. Alla fantastiska råvaror som gror och växer i vår gröna värld, från små, fina söta ärtor till mulliga, gulliga blomkålshuvuden. Det är också en guidebok till världens alla spännande grönsaksrätter. I Indien gör man till exempel ljuvligt doftande Palaak Paneer av sin spenat, medan man i Thailand blandar ner den i en Pad Thai, och i Italien gör man lasagne på samma grönsak. Det finns så mycket gott att upptäcka om man lämnar sitt eget lilla grönsaksland.
"Grön i köket är inte en vegobok, eller en bok för att få barn att bli veganer. Jag vill bara dela med mig av den kärlek jag har till naturens bästa råvaror hur man kan variera och förädla dem så de blir på riktigt världsgoda!"
Boken innehåller runt 100 recept på soppor, pastarätter, grönsaker som tillbehör, grönsaker i bakverk, och även goda efterrätter med frukt i. Dessutom får man en hel del tips och råd på hur man kan tänka med tillagning av grönsaker. Bilderna tagna av Ulrika Pousette är underbart vackra och Emilie Crispin Ekström har gjort en form som är rolig, innehållsrik och annorlunda.
En fin, informativ men också rolig bok för barn från 10 år och uppåt.
Utgåvor
Bok: 275120
Anmäl textfel