Våra experter hjälper dig eftersöka "Första kokboken" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Första kokboken
Av Johanna Westman
Bok- presentation: |
Första kokboken |
Författar- presentation: |
Johanna Westman |
Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!
Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.
Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!
Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.
Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...
Formgivning: Dallas
Utgåvor
Känd från TV!
Johanna Westman har fått många köksdebutanter att älska mat och matlagning. Efter succén med Första kokboken har hon nu gjort en bok om det absolut roligaste hon vet: att baka! Första bakboken är en grundbok i för bak- och kaksugna barn och andra ugnsdebutanter. Enkla recept och massor av tips. Godis, småkakor, stora kakor, mjuka kakor, bullar och bröd. Allt är superlätt att laga och gott, riktigt gott att äta!
Första kokboken
Av och med Johanna Westman
ISBN 91-88877-61-2
Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!
Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.
Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!
Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.
Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...
Formgivning: Dallas
Bok: 926
Anmäl textfel