Våra experter hjälper dig eftersöka "Ännu mera halv åtta hos mig" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Ännu mera halv åtta hos mig
Av Joel Wåreus
Bok- presentation: |
Ännu mera halv åtta hos mig |
Författar- presentation: |
Joel Wåreus |
Tredje gången gillt för favoriternas favoritrecept!
Över 1 miljon svenskar följer teveprogrammet "Halv åtta hos mig". Och över 130 000 människor har köpt de tidigare böckerna "Halv åtta hos mig" och "Mera Halv åtta hos mig". Siffrorna talar sitt tydliga språk - det är megasuccé det handlar om, och ingenting annat! I "Ännu mera halv åtta hos mig" får vi de härliga vinnarmenyerna från de senaste säsongerna, 7 och 8. Lägg därtill ett antal bonusrecept i form av svenska folkets egna favoriter, de mest nedladdade rätterna från programmet på matsajten recept.nu. Allt detta kokar ihop till en kokbok fulladdad med suktande festmat - inte mindre än cirka 120 mycket användbara recept. Självklart finns här också mängder med mat- och tv-bilder som inspirerar till storverk vid spisen, och som grädde på moset har vi Helge Skoogs slagfärdiga kommentarer. Kors och tvärs över landet bjuds det på fantastiskt god mat. Vi gör nedslag i bland annat Halmstad, Linköping, Arvika, Luleå, Stockholm och faktiskt också på Åland, och får följa med hem till förbluffande duktiga amatörmatlagare för att se vad de har att bjuda på. Vad sägs till exempel om läckerheter som laxcheesecake med löjrom och crème fraiche, smördegsinbakad kycklingfilé med ört- och färskostfyllning och rabarberglass med knäckflarn? Eller lax- och räksymfoni, helstekt hjortytterfilé med rödvinssås samt krämig potatiskaka och krispig marängtårta med citronkräm? Här finns inte bara något för alla - här finns allt för alla.
Utgåvor
Teveprogrammet "Halv åtta hos mig" fortsätter att locka miljontals tittare Sverige över. Och över 130 000 människor har köpt de tidigare böckerna. Nu kommer tredje boken.
I "Ännu mera Halv åtta hos mig" får vi bland annat vinnarmenyerna från säsongerna 7 och 8 - cirka 120 recept - mängder med bilder och förstås Helge Skoogs slagfärdiga kommentarer.
Kors och tvärs över landet bjuds det på fantastiskt god mat. Vi får följa med hem till förbluffande duktiga amatörmatlagare för att se vad de har att bjuda på. Vad sägs till exempel om läckerheter som lax- och räksymfoni, helstekt hjortytterfilé med rödvinssås samt krämig potatiskaka och krispig marängtårta med citronkräm? Här finns inte bara något för alla - här finns allt för alla!
Tredje gången gillt för favoriternas favoritrecept!
Över 1 miljon svenskar följer teveprogrammet "Halv åtta hos mig". Och över 130 000 människor har köpt de tidigare böckerna "Halv åtta hos mig" och "Mera Halv åtta hos mig". Siffrorna talar sitt tydliga språk - det är megasuccé det handlar om, och ingenting annat!
I "Ännu mera halv åtta hos mig" får vi de härliga vinnarmenyerna från de senaste säsongerna, 7 och 8. Lägg därtill ett antal bonusrecept i form av svenska folkets egna favoriter, de mest nedladdade rätterna från programmet på matsajten recept.nu. Allt detta kokar ihop till en kokbok fulladdad med suktande festmat - inte mindre än cirka 120 mycket användbara recept. Självklart finns här också mängder med mat- och tv-bilder som inspirerar till storverk vid spisen, och som grädde på moset har vi Helge Skoogs slagfärdiga kommentarer.
Kors och tvärs över landet bjuds det på fantastiskt god mat. Vi gör nedslag i bland annat Halmstad, Linköping, Arvika, Luleå, Stockholm och faktiskt också på Åland, och får följa med hem till förbluffande duktiga amatörmatlagare för att se vad de har att bjuda på. Vad sägs till exempel om läckerheter som laxcheesecake med löjrom och crème fraiche, smördegsinbakad kycklingfilé med ört- och färskostfyllning och rabarberglass med knäckflarn? Eller lax- och räksymfoni, helstekt hjortytterfilé med rödvinssås samt krämig potatiskaka och krispig marängtårta med citronkräm? Här finns inte bara något för alla - här finns allt för alla.
Bok: 191981
Anmäl textfel