Våra experter hjälper dig eftersöka "Svamplycka" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Svamplycka
Av Jens Linder, Pelle Holmberg
Bok- presentation: |
Svamplycka |
Författar- presentation: |
Jens Linder |
Gourmeter i gummistövlar!
Ordet svamplycka är det första man tänker på när Pelle Holmberg, engagerad svampexpert, och Jens Linder, kunnig kock, pratar svamp. Här har två verkliga kännare på området tillsammans skrivit en bok om Sveriges bästa matsvampar och hur man får användning för dem i 60 utsökta svamprätter. Svamplycka består av ett fyrtiotal svampporträtt av allt från försommarens vårmusseron och högsommarens strävsoppar till höstens stolt fjällskivling och vinterns ostronskivling. Här får du lära dig vilken säsong just din favoritsvamp tillhör, hur du känner igen de olika matsvamparna, hur du tar hand om dem, förvarar dem och tillagar varje sort på bästa sätt. Boken är illustrerad med fantastiska bilder på svampar, mat och natur. Så ut i skogen och upplev sann svamplycka! Vårmusseron • Toppmurkla • Finluden stensopp • Snöbollschampinjon • Strävsoppar • Grynsopp och smörsopp • Nejlikbrosking • Kremlor • Karljohan • Kantarell • Finska riskor • Mandelriska • Rimskivling • Sillkremlor • Brunsopp • Blodriskor • Stolt fjällskivling • Svart trumpetsvamp • Rödgul trumpetsvamp • Trattkantarell • Rökslöjskivling • Ostronmussling • Fjällig bläcksvamp • Blomkålssvamp • Fjällig taggsvamp • Motaggsvamp • Fårticka • Brödticka • Mjölskivling • Sotvaxskivling • Citronslemskivling • Tryffel • Goliatmusseron
"Svampböcker brukar det kännas som om det går 13 på dussinet ... Här är dock ett lysande undantag. Inspiration till lustfyllda utflykter till svampskogen i såväl ord som bild. Det här är en bok som jag redan älskar!" Svante Öquist, Elle interiör "Svamplycka är det mest inspirerande praktverket vi sett om svamp. Höstens roligaste bokköp till köket!" Residence
Utgåvor
Ordet svamplycka är det första man tänker på när Pelle Holmberg, engagerad svampexpert, och Jens Linder, kunnig kock, pratar svamp. Här har två verkliga kännare på området - ett par äkta gourmeter i gummistövlar - tillsammans skrivit en bok om Sveriges bästa matsvampar och hur man får användning för dem i 60 utsökta svamprätter. Svamplycka består av ett fyrtiotal svampporträtt av allt från försommarens vårmusseron och högsommarens strävsoppar till höstens stolt fjällskivling och vinterns ostronskivling. Här får du lära dig vilken säsong just din favoritsvamp tillhör, hur du känner igen de olika matsvamparna, hur du tar hand om dina plockade svampar, hur du förvarar dem och hur du tillagar varje sort på bästa sätt. Boken är illustrerad med fantastiska bilder på svampar, mat och natur. Så ut i skogen och upplev sann svamplycka!
Gourmeter i gummistövlar!
Ordet svamplycka är det första man tänker på när Pelle Holmberg, engagerad svampexpert, och Jens Linder, kunnig kock, pratar svamp. Här har två verkliga kännare på området tillsammans skrivit en bok om Sveriges bästa matsvampar och hur man får användning för dem i 60 utsökta svamprätter. Svamplycka består av ett fyrtiotal svampporträtt av allt från försommarens vårmusseron och högsommarens strävsoppar till höstens stolt fjällskivling och vinterns ostronskivling. Här får du lära dig vilken säsong just din favoritsvamp tillhör, hur du känner igen de olika matsvamparna, hur du tar hand om dem, förvarar dem och tillagar varje sort på bästa sätt. Boken är illustrerad med fantastiska bilder på svampar, mat och natur. Så ut i skogen och upplev sann svamplycka!
Vårmusseron • Toppmurkla • Finluden stensopp • Snöbollschampinjon • Strävsoppar • Grynsopp och smörsopp • Nejlikbrosking • Kremlor • Karljohan • Kantarell • Finska riskor • Mandelriska • Rimskivling • Sillkremlor • Brunsopp • Blodriskor • Stolt fjällskivling • Svart trumpetsvamp • Rödgul trumpetsvamp • Trattkantarell • Rökslöjskivling • Ostronmussling • Fjällig bläcksvamp • Blomkålssvamp • Fjällig taggsvamp • Motaggsvamp • Fårticka • Brödticka • Mjölskivling • Sotvaxskivling • Citronslemskivling • Tryffel • Goliatmusseron
"Svampböcker brukar det kännas som om det går 13 på dussinet ... Här är dock ett lysande undantag. Inspiration till lustfyllda utflykter till svampskogen i såväl ord som bild. Det här är en bok som jag redan älskar!" Svante Öquist, Elle interiör
"Svamplycka är det mest inspirerande praktverket vi sett om svamp. Höstens roligaste bokköp till köket!" Residence
Bok: 15570
Anmäl textfel