Våra experter hjälper dig eftersöka "LCHF till fest" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
LCHF till fest
Av Jens Linder
Bok- presentation: |
LCHF till fest |
Författar- presentation: |
Jens Linder |
Kockens bästa festmat - à la LCHF
Nu kan du göra festmåltiden både till en fantastisk smakupplevelse och en välgärning för kroppen. I den här boken hjälper dig Jens Linder att göra härlig, rustik och lite lyxig festmat med väldigt lite kolhydrater (LCHF). Helt oemotståndligt. Välj mellan ljuvliga smaker från havet, vällagade kötträtter, överraskande och nya smakkombinationer av grönsaker samt fantastiska såser av alla dess slag. Och tro inte att "lite kolhydrater" betyder att du missar måltidens självklara final - här finns gott om desserter som gör middagen komplett! Det här är helt enkelt en sinnlig och generös kokbok med härliga lättlagade recept för festliga middagar. Förutom de läckra recepten och de stilrena matporträtten i boken bjuder Jens på sina bästa kocktips samt ger dig färdiga menyförslag. Förrätter och tilltugg: Knapriga ostflarn med paprikakräm, Ostron med koreanska smaker, Pilgrimsmussla med het grapefruktsallad Varmrätter: Entrecote med spenatsallad a la crème, Hälleflundra Napolitana, Getost & aubergine med tomat- och sardellsås, Grillad gös med shiratakinudlar, Ostfondue LCHF, Low carb burger Efterrätter: Klassisk chokladmousse med björnbär, Ostbricka på nordiskt vis, Isad citrussallad Boken är genomillustrerad av den prisbelönte fotografen Stefan Wettainen. "För mig är LCHF ett återvändande till forna tiders kloka kosthåll. Där kolhydraterna var utfyllnad som man fick ta mer av när sovlen inte räckte till." Jens Linder
Utgåvor
Sätt ett glas bubbel i handen på gästerna när de kommer, därtill aptitretande munsbitar av knapriga ostflarn med paprikakräm. När ni sätter er till bords serverar du en fräsch grapefruktsallad med chili med en pilgrimsmussla på toppen. Till varmrätt ostfylld kalv med grönsakspasta. Och som den perfekta avrundningen, en klassisk chokladmousse med björnbär och pistasch.
I den här boken visar den prisbelönta kocken Jens Linder med all tydlighet att festmat blir minst lika bra med endast lite kolhydrater. Han har plockat ut de finaste råvarorna (som du kan finna i en vanlig matbutik!), öst på med sin kockkunskap och skapat ett 50-tal nya smakupplevelser. Här hittar du god och relativt lättlagad festmat tillsammans med Jens kocktips och menyförslag. Sätt fart, bjud in gästerna!
Kockens bästa festmat - à la LCHF
Nu kan du göra festmåltiden både till en fantastisk smakupplevelse och en välgärning för kroppen. I den här boken hjälper dig Jens Linder att göra härlig, rustik och lite lyxig festmat med väldigt lite kolhydrater (LCHF). Helt oemotståndligt.
Välj mellan ljuvliga smaker från havet, vällagade kötträtter, överraskande och nya smakkombinationer av grönsaker samt fantastiska såser av alla dess slag. Och tro inte att "lite kolhydrater" betyder att du missar måltidens självklara final - här finns gott om desserter som gör middagen komplett!
Det här är helt enkelt en sinnlig och generös kokbok med härliga lättlagade recept för festliga middagar. Förutom de läckra recepten och de stilrena matporträtten i boken bjuder Jens på sina bästa kocktips samt ger dig färdiga menyförslag.
Förrätter och tilltugg: Knapriga ostflarn med paprikakräm, Ostron med koreanska smaker, Pilgrimsmussla med het grapefruktsallad
Varmrätter: Entrecote med spenatsallad a la crème, Hälleflundra Napolitana, Getost & aubergine med tomat- och sardellsås, Grillad gös med shiratakinudlar, Ostfondue LCHF, Low carb burger
Efterrätter: Klassisk chokladmousse med björnbär, Ostbricka på nordiskt vis, Isad citrussallad
Boken är genomillustrerad av den prisbelönte fotografen Stefan Wettainen.
"För mig är LCHF ett återvändande till forna tiders kloka kosthåll. Där kolhydraterna var utfyllnad som man fick ta mer av när sovlen inte räckte till."
Jens Linder
Bok: 191940
Anmäl textfel