Våra experter hjälper dig eftersöka "Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag
Av Jens Linder
Bok- presentation: |
Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag |
Författar- presentation: |
Jens Linder |
Det är kul att laga mat tillsammans, särskilt på helgen, när man har mer tid för varandra! Det blir roligare att äta om alla hjälpt till i köket tricket är goda och roliga rätter som det är enkelt att vara fler om.
Att göra egen pasta är en smärre happening, och lagar man pizza ihop kan till och med de minsta fylla sitt hörn efter tycke och smak. Tapas, italienska smårätter eller libanesisk plockmat är perfekt för familjen, här finns något som alla kan gilla. Eller ställ till med ett pannkaksparty, en grillfest, överraska med lyxfrukost eller våga pröva godismatlagning!
Jens Linder är en engagerad och entusiasmerande kock och matskribent som framför allt skriver för DN och Gourmet och även är en flitig kokboksförfattare. Här lagar han avslappnad helgmat i det egna köket tillsammans med familjen.
Utgåvor
Det är kul att laga mat tillsammans, särskilt på helgen, när man har mer tid för varandra! Det blir roligare att äta om alla hjälpt till i köket tricket är goda och roliga rätter som det är enkelt att vara fler om.
Att göra egen pasta är en smärre happening, och lagar man pizza ihop kan till och med de minsta fylla sitt hörn efter tycke och smak. Tapas, italienska smårätter eller libanesisk plockmat är perfekt för familjen, här finns något som alla kan gilla. Eller ställ till med ett pannkaksparty, en grillfest, överraska med lyxfrukost eller våga pröva godismatlagning!
Jens Linder är en engagerad och entusiasmerande kock och matskribent som framför allt skriver för DN och Gourmet och även är en flitig kokboksförfattare. Här lagar han avslappnad helgmat i det egna köket tillsammans med familjen.
Bok: 18607
Anmäl textfel