Våra experter hjälper dig eftersöka "Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2010" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2010
Av Jan-Öjvind Swahn
Bok- presentation: |
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2010 |
Författar- presentation: |
Jan-Öjvind Swahn |
Årets Gastronomisk kalender är den 50:e utgåvan av denna världens, i sitt slag, äldsta årliga skrift. Temat i år är fest, traditioner och läckerheter.
I den fina festupplagan medverkar de vittra akademiledamöterna som ytterst underhållande berättar sina personliga minnen av fester, stora och små, lyckade och misslyckade. Årets kock Victor Westerlind bjuder till en festmiddag. Guide Michelin, som firar 25-årsjubileum i Sverige 2009, beskrivs av en av de hemliga medarbetarna - Gastronomisk kalenders redaktör sedan många år.
Jan-Öjvind Swahn porträtteras och ger sina folkloristiska synpunkter på såväl fest som vardag med gastronomiska förtecken.
Kalenderns lärda redaktion består av Jan-Öjvind Swahn, Magdalena Ribbing, Christina Möller, Niklas Rådström och Lars O. Lagerqvist.
Utgåvor
Årets "Gastronomisk kalender" är den 50:e utgåvan av denna världens, i sitt slag, äldsta årliga skrift. Temat är fest, traditioner och läckerheter. Här medverkar de vittra akademiledamöterna som ytterst underhållande berättar sina personliga minnen av fester, stora och små, lyckade och misslyckade. Årets kock 2009, Victor Westerlind, bjuder till en festmiddag. Guide Michelin, som firar 25-årsjubileum i Sverige 2009, beskrivs av en av de hemliga medarbetarna. Jan-Öjvind Swahn porträtteras och ger sina folkloristiska synpunkter på såväl fest som vardag med gastronomiska förtecken.
Bok: 9458
Anmäl textfel