
Våra experter hjälper dig eftersöka "Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2009" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2009
Av Jan-Öjvind Swahn

Bok- presentation: |
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2009 |
Författar- presentation: |
Jan-Öjvind Swahn |
![]() |
Årets Gastronomisk kalender är den 49:e utgåvan av denna världens i sitt slag äldsta årliga skrift. Temat är vatten, hav, och naturligtvis havets läckerheter.
Kalenderns mångårige redaktör, den vittre professorn Jan-Öjvind Swahn, skriver om vatten liksom akademikollegan Stephan Rössner, dock ur skilda aspekter. Den prisbelönta skribenten Isabella Lövin bidrar med en artikel om havens osäkra framtid. Tre av Sveriges mest kända krögare: Leif Mannerström, Fredrik Eriksson och Örjan Klein, intervjuas och delar med sig av sina godaste fiskrecept.
Bland övriga artiklar kan nämnas en personlig text om löjrom av Norrbottens landshövding Per-Ola Eriksson samt en text om fiskar som ätten Bernadotte särskilt har uppskattat, skriven av Lars O. Lagerqvist.
Utgåvor
Temat för den 49:e utgåvan av "Gastronomisk kalender" är vatten, hav, och naturligtvis havets läckerheter.
Kalenderns mångårige redaktör, den vittre professorn Jan-Öjvind Swahn, skriver om vatten liksom akademikollegan Stephan Rössner, dock ur skilda aspekter. Den prisbelönta skribenten Isabella Lövin bidrar med en artikel om havens osäkra framtid. Tre av Sveriges mest kända krögare: Leif Mannerström, Fredrik Eriksson och Örjan Klein, intervjuas och delar med sig av sina godaste fiskrätter.
Bok: 9127
Anmäl textfel