Våra experter hjälper dig eftersöka "Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2007" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2007
Av Jan-Öjvind Swahn
Bok- presentation: |
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2007 |
Författar- presentation: |
Jan-Öjvind Swahn |
Den 47:e årsboken från Gastronomiska Akademien. En ny utgåva i Sveriges ledande kulinariska bokserie med böcker fyllda av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat. Den lärde i Lund, Jan-Öjvind Swahn, är som vanligt beläst och kulturell redaktör och författare.
Jan-Öjvind skriver i årets kalender medryckande om vattnet som måltidsdryck. Magdalena Ribbing intervjuar Hans Majestät Konungen om hovets taffel, och skriver dessutom om vår älskade potatis.
Dessutom avhandlas internationella mathögtider, kaffe och kafferep och Hans Alfredsson (ledamot av Gastronomiska Akademien!) intervjuas.
Bland övrigt innehåll i kalendern kan nämnas Inger Grimlunds reportage från årets statusfyllda ”SM i matlagning” som renderar vinnaren hederstiteln Årets kock och därmed Gastronomiska Akademiens Mejerimedalj.
Vid sin sida har Jan-Öjvind en namnkunnig och kulinariskt väl bevandrad redaktionskommitté: Lars O Lagerqvist, Christina Möller och Niklas Rådström.
Sagt om tidigare utgåvor:
”Den som köpt och sparat allihop har ett förnämligt gastronomiskt bibliotek”
Svensk Hotellrevy
”Som alla tidigare årgångar av Gastronomisk Kalender är den mycket läsvärd och ett måste för alla intresserade inom gastronomien”
Östran
”...som vanligt är Jan-Öjvind Swahn redaktör vilket garanterar mycken god läsning”
Allt om mat
Utgåvor
Jan-Öjvind Swahn skriver om vattnet som måltidsdryck. Magdalena Ribbing intervjuar Hans Majestät Konungen om hovets taffel, och skriver dessutom om vår älskade potatis. Champagneexperten Richard Juhlin skriver om sin favoritdryck, och dessutom avhandlas internationella mathögtider, kaffe och kafferep.
Den 47:e årsboken från Gastronomiska Akademien - Sveriges ledande kulinariska bokserie - är fylld av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat. Den lärde i Lund, Jan-Öjvind Swahn, är som vanligt beläst och kulturell redaktör och författare.
Den 47:e årsboken från Gastronomiska Akademien. En ny utgåva i Sveriges ledande kulinariska bokserie med böcker fyllda av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat. Den lärde i Lund, Jan-Öjvind Swahn, är som vanligt beläst och kulturell redaktör och författare.
Jan-Öjvind skriver i årets kalender medryckande om vattnet som måltidsdryck. Magdalena Ribbing intervjuar Hans Majestät Konungen om hovets taffel, och skriver dessutom om vår älskade potatis.
Dessutom avhandlas internationella mathögtider, kaffe och kafferep och Hans Alfredsson (ledamot av Gastronomiska Akademien!) intervjuas.
Bland övrigt innehåll i kalendern kan nämnas Inger Grimlunds reportage från årets statusfyllda ”SM i matlagning” som renderar vinnaren hederstiteln Årets kock och därmed Gastronomiska Akademiens Mejerimedalj.
Vid sin sida har Jan-Öjvind en namnkunnig och kulinariskt väl bevandrad redaktionskommitté: Lars O Lagerqvist, Christina Möller och Niklas Rådström.
Sagt om tidigare utgåvor:
”Den som köpt och sparat allihop har ett förnämligt gastronomiskt bibliotek”
Svensk Hotellrevy
”Som alla tidigare årgångar av Gastronomisk Kalender är den mycket läsvärd och ett måste för alla intresserade inom gastronomien”
Östran
”...som vanligt är Jan-Öjvind Swahn redaktör vilket garanterar mycken god läsning”
Allt om mat
Bok: 7276
Anmäl textfel