Våra experter hjälper dig eftersöka "Mord på menyn" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Mord på menyn
Av Jan Mårtenson
Bok- presentation: |
Mord på menyn |
Författar- presentation: |
Jan Mårtenson |
För tio år sedan utkom, till alla Homan-fans glädje, Mat och mord. En kokbok som samlade alla de mördande goda recept som åtföljt Jan Mårtensons Homandeckare. Efter ett decennium har det tillkommit ett antal storsäljande deckare, och med dem nya recept. Därför kommer nu en ny omarbetad version där de tio senaste böckernas recept finns med, liksom spännande anekdoter från Johan Kristian Homans värld. Recepten är lätta att laga, till och med Johan Kristian lyckas, och råvarorna ligger inom ramen för hans hushållsbudget. Catharina Mårtenson, med erfarenhet från restaurangvärlden i Frankrike, Schweiz och Grythyttan, har bidragit med sina kunskaper.
Utgåvor
För tio år sedan utkom, till alla Homan-fans glädje, Mat och mord. En kokbok som samlade alla de mördande goda recept som åtföljt Jan Mårtensons Homandeckare. Efter ett decennium har det tillkommit ett antal storsäljande deckare, och med dem nya recept. Därför kommer nu en ny omarbetad version där de tio senaste böckernas recept finns med, liksom spännande anekdoter från Johan Kristian Homans värld.
Recepten är lätta att laga, till och med Johan Kristian lyckas, och råvarorna ligger inom ramen för hans hushållsbudget. Catharina Mårtenson, med erfarenhet från restaurangvärlden i Frankrike, Schweiz och Grythyttan, har bidragit med sina kunskaper.Bok: 20211
Anmäl textfel