Söker du efter "Mord på menyn: 100 recept med Homan" av Jan Mårtenson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Mord på menyn: 100 recept med Homan
Av Jan Mårtenson
Bok- presentation: |
Mord på menyn: 100 recept med Homan |
Författar- presentation: |
Jan Mårtenson |
Ta med deckarupplevelsen in i köket!
Mat och mord är kokboken som samlar 100 mördande goda recept som åtföljt Jan Mårtensons storsäljande Homandeckare. Rätterna serveras dessutom med spännande anekdoter från Johan Kristian Homans värld. Recepten är lätta att laga, till och med Johan Kristian lyckas, och råvarorna ligger inom ramen för hans hushållsbudget. Catharina Mårtenson, med erfarenhet från restaurangvärlden i Frankrike, Schweiz och Grythyttan, har bidragit med sina kunskaper. "En superbra kokbok med recept som man har nytta och nöje av"
Örnsköldsviks Allehanda
Utgåvor
I Mord och mat (1994) samlades 100 mördande goda recept som åtföljt Jan Mårtensons storsäljande Homan-deckare. Rätterna serveras dessutom med spännande anekdoter från Johan Kristian Homans värld.
Mord på menyn är en ny och omarbetad version av Mord och mat. Tio Homan-böcker har tillkommit med nya recept och infallsvinklar. Men de har alla en sak gemensamt. Recepten är lätta att laga, till och med Johan Kristian lyckas, och råvarorna ligger inom ramen för hans hushållsbudget. Catharina Mårtenson, med erfarenhet från restaurangvärlden i Frankrike, Schweiz och Grythyttan, har bidragit med sina kunskaper.
Ta med deckarupplevelsen in i köket!
I Mord och mat (1994) samlades 100 mördande goda recept som åtföljt Jan Mårtensons storsäljande Homan-deckare. Rätterna serveras dessutom med spännande anekdoter från Johan Kristian Homans värld.
Mord på menyn är en ny och omarbetad version av Mord och mat. Tio Homan-böcker har tillkommit med nya recept och infallsvinklar. Men de har alla en sak gemensamt. Recepten är lätta att laga, till och med Johan Kristian lyckas, och råvarorna ligger inom ramen för hans hushållsbudget. Catharina Mårtenson, med erfarenhet från restaurangvärlden i Frankrike, Schweiz och Grythyttan, har bidragit med sina kunskaper.
"En superbra kokbok med recept som man har nytta och nöje av"
Örnsköldsviks Allehanda
Bok: 195695
Anmäl textfel