Våra experter hjälper dig eftersöka "Choklad : mer av det goda" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Choklad : mer av det goda
Av Jan Hedh
Bok- presentation: |
Choklad : mer av det goda |
Författar- presentation: |
Jan Hedh |
Jan Hedh är landets främste chokladexpert med mer än 35 års erfarenhet av ämnet! I Choklad - Mer av det goda presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor. Lustfyllt, vackert och gott med noggranna anvisningar för att du ska nå ett lyckat resultat.
Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.
Ett avsnitt med grundrecept lär ut hemligheterna bakom de läckraste fyllningarna - hur man gör grundmassa till klassiska praliner, lena ganacher, smältande fondanter, luftiga mousser och läckra parfaiter och bavaroiser med choklad. Översiktliga scheman visar hur mycket choklad som ska tillsättas beroende av vilken choklad som används. Här beskrivs också grunderna när det gäller temperering av choklad liksom hur man gör de elegantaste choklad-dekorerna.
I ett inledningskapitel berättas om chokladens historia, om kakaobönor, om processer och råvaror och om chokladtillverkning. Avslutningsvis förmedlar Michel Jamais några tankar om ädla drycker och choklad.
Choklad - Mer av det goda vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Utgåvor
Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin nya bok Choklad! presenterar han en mängd läckra recept på cho-kladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, komplettadesserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor. Lustfyllt, vackert och gott med noggranna anvisningar för att du ska nå ett lyckat resultat. Boken är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin nya bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor.
Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.
Ett avsnitt med grundrecept lär ut hemligheterna bakom de läckraste fyllningarna ? hur man gör grundmassa till klassiska praliner, lena ganacher, smältande fondanter, luftiga mousser och läckra parfaiter och bavaroiser med choklad. Översiktliga scheman visar hur mycket choklad som ska tillsättas beroende av vilken choklad som används. Här beskrivs också grunderna när det gäller temperering av choklad liksom hur man gör de elegantaste choklad-dekorerna.
I ett inledningskapitel berättas om chokladens historia, om kakaobönor, om processer och råvaror och om chokladtillverkning. Avslutningsvis förmedlar Michel Jamais några tankar om ädla drycker och choklad.
Choklad vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor.
Choklad vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Choklad utkom i original 2005.
Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor. Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.
Choklad vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Choklad utkom i original 2005.
Jan Hedh är landets främste chokladexpert med mer än 35 års erfarenhet av ämnet! I Choklad - Mer av det goda presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, komplettadesserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor. Lustfyllt, vackert och gott med noggranna anvisningar för att du ska nå ett lyckat resultat. Boken är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Boken utkom första gången 2005.
Bok: 6925
Anmäl textfel