Söker du efter "Jamies Amerika" av Jamie Oliver? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Jamies Amerika
Av Jamie Oliver
Bok- presentation: |
Jamies Amerika |
Författar- presentation: |
Jamie Oliver |
Spännande recept, fantastiska foton och superläcker form! Jamie Oliver förnekar sig inte - lika hungrig som man blir på hans mat, lika sugen blir man på boken. Följ med Jamie Oliver på en passionerad kulinarisk resa genom de många kontrasternas land - Amerika. 120 recept finns samlade i hans smakrika, färgsprakande bok som är en storslagen och oemotståndlig matodyssé från New York via Louisiana, Arizona och Los Angeles. Här blandas traditionellt och modernt och du lär dig laga allt från en lätt och fräsch vattenmelonsallad, peruansk ceviche och sallad på olika groddar till tonfisktartar, krabbollar med chilisalsa, mexikanska tamales med choklad och räkfylld plattfisk. Här finns lägereldsmat, bönor och chilikryddade popcorn och riktig "soul food" från Södern. I det obligatoriska BBQ-avsnittet hittar du både ölgrillad kyckling och en härlig surf’n’turf. Bland de smarriga efterrätterna kan du välja bland annat pecannötspaj med bourbon, persikoglass eller varför inte en blodapelsingranité? Amerikansk mat har väl aldrig känts så spännande och exotisk som här i Jamie Olivers tappning. Till de flesta recept presenteras dessutom förslag på vin att dricka till. Mellan recepten får vi hänga med Jamie på alligatorjakt i träskmarkerna, in bland de bästa kinesiska matstånden i Queens NY, på traditionell indianfrukost tillagad i en enda kastrull och till de tatuerade brödbakande gängkillarna på Homeboy Bakery i Los Angeles. De människor han möter och det de berättar ger en färgstark bild av ett mångfasetterat och fascinerande Amerika av idag beskrivet på Jamies särpräglade humoristiska och engagerande sätt.
Utgåvor
Följ med Jamie Oliver på en passionerad kulinarisk resa genom de många kontrasternas land - Amerika. Välj bland 120 recept: en fräsch vattenmelonsallad, kryddat lamm i egyptiskt bröd, ölgrillad kyckling, en härlig surf’n’turf och riktig "soul food", eller varför inte lite traditionell lägereldsmat. Avsluta med en smarrig efterrätt - pecannötskaka med whisky, persikoglass eller en läskande blodapelsingranité!
Mellan recepten får vi hänga med Jamie på krokodiljakt, in bland de bästa kinesiska matstånden i Queens, på traditionell indianfrukost tillagad i en kastrull och till de tatuerade brödbakande gängkillarna på Homeboy Bakery i Los Angeles. De människor han möter och det de berättar ger en färgstark bild av ett mångfasetterat och fascinerande Amerika beskriven på Jamies särpräglade humoristiska och engagerande sätt.
Jamie Oliver är kockfenomenet som lagat mat sedan barnsben och nu äger den egna restaurangkedjan Fifteen. Efter flertalet kokböcker och succéprogram för tv kommer han nu med Jamies Amerika, en lysande amerikansk kulinarisk matodyssé.
Spännande recept, fantastiska foton och superläcker form! Jamie Oliver förnekar sig inte - lika hungrig som man blir på hans mat, lika sugen blir man på boken.
Följ med Jamie Oliver på en passionerad kulinarisk resa genom de många kontrasternas land - Amerika. 120 recept finns samlade i hans smakrika, färgsprakande bok som är en storslagen och oemotståndlig matodyssé från New York via Louisiana, Arizona och Los Angeles.
Här blandas traditionellt och modernt och du lär dig laga allt från en lätt och fräsch vattenmelonsallad, peruansk ceviche och sallad på olika groddar till tonfisktartar, krabbollar med chilisalsa, mexikanska tamales med choklad och räkfylld plattfisk. Här finns lägereldsmat, bönor och chilikryddade popcorn och riktig "soul food" från Södern. I det obligatoriska BBQ-avsnittet hittar du både ölgrillad kyckling och en härlig surf’n’turf. Bland de smarriga efterrätterna kan du välja bland annat pecannötspaj med bourbon, persikoglass eller varför inte en blodapelsingranité?
Amerikansk mat har väl aldrig känts så spännande och exotisk som här i Jamie Olivers tappning. Till de flesta recept presenteras dessutom förslag på vin att dricka till.
Mellan recepten får vi hänga med Jamie på alligatorjakt i träskmarkerna, in bland de bästa kinesiska matstånden i Queens NY, på traditionell indianfrukost tillagad i en enda kastrull och till de tatuerade brödbakande gängkillarna på Homeboy Bakery i Los Angeles. De människor han möter och det de berättar ger en färgstark bild av ett mångfasetterat och fascinerande Amerika av idag beskrivet på Jamies särpräglade humoristiska och engagerande sätt.
Bok: 23717
Anmäl textfel