Söker du efter "Hemma hos Jamie : fyra årstider i köket" av Jamie Oliver? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Hemma hos Jamie : fyra årstider i köket
Av Jamie Oliver
Bok- presentation: |
Hemma hos Jamie : fyra årstider i köket |
Författar- presentation: |
Jamie Oliver |
Originaltitel: | Jamie at home |
Jamie Oliver har flyttat ut på landet! I den nya kokboken Hemma hos Jamie följer han årstidernas skiftningar och utgår från vad naturen för tillfället har att bjuda på. Här finnsrecept av alla de slag. Vad sägs om krämig sparrissoppa, carpaccio med marinerad bönsallad, varmrökt lax med chilisalsa, grillade jordgubbar med Pimms och glass, svampbruschetta, hemmagjord ketchup och sallad på avocado och grillade morötter med apelsin och citrondressing för att bara nämna några. Det finns också kapitel om vilt och jakt: allt du behöver veta innan du ger dig ut på jakt efter fågel och småvilt och tips om hur du bäst tillreder ditt byte. Jamie Oliver vill inspirera oss att börja odla grönsaker, frukt och bär oavsett om det är i en balkonglåda, i trädgården eller på kolonilotten. Här finns uppslag med Jamies egna favoritgrönsaker och en mängd handfasta odlingstips: så driver du upp rabarber, så får du bönorna att gro och så gördu för att undvika skadedjur.
Den här boken ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det är inget nonsens utan enkel matlagning och härliga smaker, året runt. När jag började skriva hade jag ingen aning om vad jag skulle ha med för slags recept, men jag blev snabbt mycket inspirerad av
mitt grönsaksland.
Förra året insåg jag att man inte alltid behöver ge sig ut i världen för att få inspiration. Genom att vara hemma och öppen för nya intryck kan man också få nya idéer. Jag gillar att vara hemma i byn där jag växte upp och arbeta med chefen - Moder Natur - i min trädgård och se alla vackra grönsaker komma upp ur jorden. I boken hittar du över hundra recept, en del fakta om plantering och tips om du också funderar på att börja odla!
Jamie Oliver
Utgåvor
Den här boken ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det är inget nonsens utan enkel matlagning med härliga smaker, året runt. När jag började skriva hade jag ingen aning om vad det skulle bli för slags recept, men jag blev snabbt mycket inspirerad av ... mitt grönsaksland.
Förra året insåg jag att man inte alltid behöver ge sig ut i världen för att få inspiration. Genom att vara hemma och öppen för nya intryck kan man också få nya ideer. Jag gillar att vara hemma i byn där jag växte upp och arbeta med chefen - Moder Natur - i min trädgård och se alla vackra grönsaker komma upp ur jorden. I boken hittar du över hundra recept, en del fakta om plantering och tips om du också funderar på att börja odla!
JamieJamie har flyttat ut på landet! I Hemma hos Jamie utgår han från vad naturen för tillfället har att bjuda på. Här finns recept av alla de slag: Vad sags om carpaccio med marinerad bönsallad, varmrökt lax med chilisalsa, svampbruschetta och sallad på avocado och grillade morötter med apelsin och citrondressing för att bara nämna några. Det finns också uppslag med Jamies egna favoritgrönsaker och handfasta odlingstips liksom kapitel om vilt och jakt.
Jamie Oliver har flyttat ut på landet! I den nya kokboken Hemma hos Jamie följer han årstidernas skiftningar och utgår från vad naturen för tillfället har att bjuda på. Här finnsrecept av alla de slag. Vad sägs om krämig sparrissoppa, carpaccio med marinerad bönsallad, varmrökt lax med chilisalsa, grillade jordgubbar med Pimms och glass, svampbruschetta, hemmagjord ketchup och sallad på avocado och grillade morötter med apelsin och citrondressing för att bara nämna några. Det finns också kapitel om vilt och jakt: allt du behöver veta innan du ger dig ut på jakt efter fågel och småvilt och tips om hur du bäst tillreder ditt byte. Jamie Oliver vill inspirera oss att börja odla grönsaker, frukt och bär oavsett om det är i en balkonglåda, i trädgården eller på kolonilotten. Här finns uppslag med Jamies egna favoritgrönsaker och en mängd handfasta odlingstips: så driver du upp rabarber, så får du bönorna att gro och så gördu för att undvika skadedjur.
Den här boken ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det är inget nonsens utan enkel matlagning och härliga smaker, året runt. När jag började skriva hade jag ingen aning om vad jag skulle ha med för slags recept, men jag blev snabbt mycket inspirerad av mitt grönsaksland.
Förra året insåg jag att man inte alltid behöver ge sig ut i världen för att få inspiration. Genom att vara hemma och öppen för nya intryck kan man också få nya idéer. Jag gillar att vara hemma i byn där jag växte upp och arbeta med chefen - Moder Natur - i min trädgård och se alla vackra grönsaker komma upp ur jorden. I boken hittar du över hundra recept, en del fakta om plantering och tips om du också funderar på att börja odla!
Jamie Oliver
Bok: 12471
Anmäl textfel