Våra experter hjälper dig eftersöka "Den nakna kockens återkomst" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Den nakna kockens återkomst
Av Jamie Oliver
Bok- presentation: |
Den nakna kockens återkomst |
Författar- presentation: |
Jamie Oliver |
Originaltitel: | The Return of the Naked Chef |
Den nakna kockens återkomst är Jamie Olivers andra kokbok. På samma sätt som i tv-programmen och hans föregående kokbok (Den nakna kocken) är den här boken präglad av hans omisskännliga stil. Med sin chosefria hållning som gör att han kan säga "det är inte så noga, ta en näve...", lyfter han ner den goda maten från finsmakarnas höjder. Med avväpnande humor och värme gör han matlagningen både rolig och lustfylld: "Jag tycker mycket om kikärter men ofta behöver de en spark i baken för att smaka något." Allt han tillagar vilar på hans övertygelse om att det godaste som finns är enkel och god hemlagad mat.
Den nakna kockens återkomst innehåller recept för alla tillfällen och tidpunkter. Både recept för att förgylla vardagsmaten och läckra maträtter för festligare tillfällen. Här finns bland annat:
- Hemlagad yoghurt och müsli eller fikon med honung och ricotta som förslag på frukost
- Brödrecept, t ex marockanskt tunnbröd med kikärter eller bröd med ost gräddade i lerkrukor
- Vickning bestående av rostade mandlar med smak av chili och gourmetsalt eller tonfisk med asiatisk smak
- Mängder av recept på fågel, fisk, skaldjur, kött, och vegetariska rätter
- Beskrivning av hur man gör tagliatelle, pappardelle, ravioli eller tortellini
- Olika varianter av risotto, t ex tillagad med citrontimjan, skivad prosciutto, pecorino och smulad getost
- Väldoftande thaisoppa eller soppa på potatis, jordärtskockor med timjan, mascarpone och hasselnötter
- Couscoussallad med grillade sommargrönsaker och massor med örter
- Ljuvliga efterrätter, t ex frasiga portugisiska vaniljbakelser eller jordgubbar marinerade i balsamvinäger
- Rörda eller skakade dry Martinis, men också Jamie Olivers "nakna", dry Martini
Boken är rikt illustrerad i färg.
"Jamie Oliver är lika charmigt oemotståndlig i bokform som på tv. Massor av bra recept och fina bilder av såväl mat som kock gör detta till en favoritbok"
Expressen
"Oliver lyckas i sin ambition att ge alla självförtroende att våga experimentera."
Allt om Mat & Vin
Om författaren:
Jamie Oliver är ett internationellt fenomen bland kokboksförfattare. Hans böcker säljer i miljonupplagor över stora delar av världen. SVT kommer att visa en ny omgång av hans matlagningspregram under 2002.
Den nakna kocken är en bästsäljare även i Sverige.
Utgåvor
Jamie Olivers passion för enkel och god mat har fått ett enormt gensvar både i Sverige och runt om i världen. Efter succén i TV med matprogrammet Den nakna kocken och boken med samma namn är han nu tillbaka. Med sin rättframma och avspända stil och okomplicerade matlagning lyfter han ner den goda maten från finsmakarnas höjder och lockar oss in i köket med nya aptitretande recept och fräscha perspektiv på gamla favoriträtter. Här finns allt från fräcka frukostar, robusta stekar och fenomenala fiskanrättningar, till tapas, drinkar och läckra desserter.
"Jamie Oliver är lika charmigt oemotståndlig i bokform som på tv. Massor av bra recept och fina bilder av såväl mat som kock gör detta till en favoritbok." Expressen
"Oliver lyckas i sin ambition att ge alla självförtroende att våga experimentera." Allt om Mat & Vin
Den nakna kockens återkomst är Jamie Olivers andra kokbok. På samma sätt som i tv-programmen och hans föregående kokbok (Den nakna kocken) är den här boken präglad av hans omisskännliga stil. Med sin chosefria hållning som gör att han kan säga "det är inte så noga, ta en näve...", lyfter han ner den goda maten från finsmakarnas höjder. Med avväpnande humor och värme gör han matlagningen både rolig och lustfylld: "Jag tycker mycket om kikärter men ofta behöver de en spark i baken för att smaka något." Allt han tillagar vilar på hans övertygelse om att det godaste som finns är enkel och god hemlagad mat.
Den nakna kockens återkomst innehåller recept för alla tillfällen och tidpunkter. Både recept för att förgylla vardagsmaten och läckra maträtter för festligare tillfällen. Här finns bland annat:
- Hemlagad yoghurt och müsli eller fikon med honung och ricotta som förslag på frukost
- Brödrecept, t ex marockanskt tunnbröd med kikärter eller bröd med ost gräddade i lerkrukor
- Vickning bestående av rostade mandlar med smak av chili och gourmetsalt eller tonfisk med asiatisk smak
- Mängder av recept på fågel, fisk, skaldjur, kött, och vegetariska rätter
- Beskrivning av hur man gör tagliatelle, pappardelle, ravioli eller tortellini
- Olika varianter av risotto, t ex tillagad med citrontimjan, skivad prosciutto, pecorino och smulad getost
- Väldoftande thaisoppa eller soppa på potatis, jordärtskockor med timjan, mascarpone och hasselnötter
- Couscoussallad med grillade sommargrönsaker och massor med örter
- Ljuvliga efterrätter, t ex frasiga portugisiska vaniljbakelser eller jordgubbar marinerade i balsamvinäger
- Rörda eller skakade dry Martinis, men också Jamie Olivers "nakna", dry Martini
Boken är rikt illustrerad i färg.
"Jamie Oliver är lika charmigt oemotståndlig i bokform som på tv. Massor av bra recept och fina bilder av såväl mat som kock gör detta till en favoritbok"
Expressen
"Oliver lyckas i sin ambition att ge alla självförtroende att våga experimentera."
Allt om Mat & Vin
Om författaren:
Jamie Oliver är ett internationellt fenomen bland kokboksförfattare. Hans böcker säljer i miljonupplagor över stora delar av världen. SVT kommer att visa en ny omgång av hans matlagningspregram under 2002.
Den nakna kocken är en bästsäljare även i Sverige.
Nu i lågprisutgåva!
Jamie Olivers passion för enkel och god mat har fått ett enormt gensvar både i Sverige och runt om i världen. Efter succén i TV med matprogrammet Den nakna kocken och boken med samma namn är han nu tillbaka. Med sin rättframma och avspända stil och okomplicerade matlagning lyfter han ner den goda maten från finsmakarnas höjder och lockar oss in i köket med nya aptitretande recept och fräscha perspektiv på gamla favoriträtter. Här finns allt från fräcka frukostar, robusta stekar och fenomenala fiskanrättningar, till tapas, drinkar och läckra desserter.
Bok: 11710
Anmäl textfel