Våra experter hjälper dig eftersöka "Rabarberpaj och annat läckert av frukt och bär" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Rabarberpaj och annat läckert av frukt och bär
Av Inger Bjugård
Bok- presentation: |
Rabarberpaj och annat läckert av frukt och bär |
Författar- presentation: |
Inger Bjugård |
Tidigt på våren, i början av april, plockar vi den första späda rabarbern. Under sommarhalvåret bjuder naturen på söta smultron, jordgubbar, vinbär, blåbär, krusbär, bigarråer och hallon. Så kommer ljuvliga sommaräpplen, plommon och päron. Senare skördar vi delikata björnbär, fläderbär, vinteräpplen och rönnbär. Hur tar vi bäst till vara på allt det goda som naturen har att erbjuda?
Rabarberpaj och annat läckert av frukt och bär innehåller mängder av inspirerande recept på goda pajer, kakor, tårtor och desserter. Matskribenten Inger Bjugård bjuder på goda tips och råd om hur man bäst utnyttjar trädgårdens rika skafferi. Boken är illustrerad med fantastiska färgbilder av fotografen Kent Jardhammar.
Utgåvor
Tidigt på våren, i början av april, plockar vi den första späda rabarbern. Under sommarhalvåret bjuder naturen på söta smultron, jordgubbar, vinbär, blåbär, krusbär, bigarråer och hallon. Så kommer ljuvliga sommaräpplen, plommon och päron. Senare skördar vi delikata björnbär, fläderbär, vinteräpplen och rönnbär. Hur tar vi bäst till vara på allt det goda som naturen har att erbjuda?
Rabarberpaj och annat läckert av frukt och bär innehåller mängder av inspirerande recept på goda pajer, kakor, tårtor och desserter. Matskribenten Inger Bjugård bjuder på goda tips och råd om hur man bäst utnyttjar trädgårdens rika skafferi. Boken är illustrerad med fantastiska färgbilder av fotografen Kent Jardhammar.
Bok: 20876
Anmäl textfel