Våra experter hjälper dig eftersöka "Mat som föryngrar : ät färgstarkt - lev längre!" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Mat som föryngrar : ät färgstarkt - lev längre!
Av Inga-Britta Sundqvist
Bok- presentation: |
Mat som föryngrar : ät färgstarkt - lev längre! |
Författar- presentation: |
Inga-Britta Sundqvist |
Utgåvor
Att äta färgstarkt, bli yngre och leva längre är bokens budskap. Här betonas även vikten av glädje och njutning, inte bara när det gäller maten utan också livsstilen.
Huvuddelen av de vegetariska recepten i den här boken är exempel på god, enkel och snabb mat som passar vardagen. Det finns många grundrecept med olika variationer och massor av smårätter som får bilda en hel måltid. Först kommer proteinrika livsmedel och recept, sedan följer frukter/bär och grönsaker efter färg enligt chakrasystemet: rött, gult, orange, grönt och blått/lila plus recept. Man bör äta något från varje färg varje dag får att få maximalt skydd! Vid nästan varje livsmedel finns faktatext i marginalen om hälsoeffekter och näringsinnehåll. Recepten har som regel ett lågt eller medelhögt GI-värde.
Inga-Britta Sundqvist har också skrivit "Den vegetariska kokboken", som första gången kom ut 1984. Den har blivit en mycket omtyckt och storsäljande klassiker som finns i många svenska hem
Bok: 121867
Anmäl textfel