Våra experter hjälper dig eftersöka "Safta, sylta och lägg in" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Safta, sylta och lägg in
Av Ica Provkök
Bok- presentation: |
Safta, sylta och lägg in |
Författar- presentation: |
Ica Provkök |
De som får stora skördar av äpplen, plommon, päron, gurka, tomater med mera i sina trädgårdar behöver pålitliga grundrecept för att göra sylt, saft och inläggningar. Recepten finns i den här boken. Dessutom finns spännande recept på chutney, inläggningar, marmelad och kompott som man kan göra både av vanliga frukter och grönsaker men också av alla de exotiska frukter som finns i handeln. Lingon, fläder, björnbär och slånbär från odling eller naturen kan bli till exempel rårörd sylt, fläderkapris, björnbärsmarmelad med pinjenötter och slånbärssaft. I boken finns också goda inläggningar med squash, syltade kantareller, tomatchutney och örtkryddad vinäger - naturligtvis också inlagd gurka av olika slag.
Boken inleds med faktatabeller om koktider, konserveringsmedel, torkning och saltning. 30 färgfoton, ca 100 recept.
ICA Provkök gör gedigna och inspirerande kokböcker för alla hushåll. Recepten är alltid tillförlitliga och väl utprovade och maten god och näringsriktig.
Utgåvor
Bok: 121809
Anmäl textfel