Våra experter hjälper dig eftersöka "Matlagningstermer - provköken förklarar" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Matlagningstermer - provköken förklarar
Av Ica Provkök, Jordbrukets provkök, KF
Bok- presentation: |
Matlagningstermer - provköken förklarar |
Författar- presentation: |
Ica Provkök |
institution: | Jordbrukets provkök |
Utgåvor
Matlagningstermer tar upp inte mindre än 400 olika begrepp inom matlagning. Varje uppslagsord förklaras på ett enkelt och lättfattligt sätt. Koka ihop, fräsa, konservera, jäsa och eftersteka har t ex ibland fått olika förklaringar i ett recept, beskrivning eller när man skriver om livsmedel. Denna ordlista råder bot på detta och ger en enhetlig förklaring på samtliga begrepp. ICA Provkök, Jordbrukets Provkök och KF:s Provkök har inventerat all tänkbar litteratur inom mat och livsmedel för att kunna sammanställa denna matordlista som ska vara ett bra hjälpmedel för alla som undervisar och skriver om mat och för alla som är allmänt matintresserade. Uppslagsorden finns också översatta på engelska. Streckteckningar.
Bok: 121266
Anmäl textfel