Våra experter hjälper dig eftersöka "Fågeljägarens kokbok" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Fågeljägarens kokbok
Av Gert Klötzke, Torsten Mörner
Bok- presentation: |
Fågeljägarens kokbok |
Författar- presentation: |
Gert Klötzke |
Fågeljakten är inte bara en speciell begivenhet som landets 300 000 jägare ser fram emot. Fågel på matbordet är dessutom något exklusivt som får det att vattnas i munnen på de flesta.
”Man tager en berömd mästerkock, en statsveterinär och en mästerfotograf och slår ihop deras intresse för jakt och mat. Krydda med de grå tinningarnas samlade kunskap och piffa till det hela med detaljerade styckningsscheman. Resultatet blir en fulländad kokbok för den jaktintresserade man eller kvinna som inte bara vågar sig på skogens konung utan även den egna spisen.”
Så skrev Mia Gahne, TT Spektra, om författarnas förra bok, Jägarens nya kokbok – från jakt till dukat bord.
Fågeljägarens kokbok är en pendang till den förra boken. Liksom tidigare beskriver boken hela kedjan från att viltet fälls till att köttet ska tillagas, nog så intressant även om man själv köper sin fasan i saluhallen. Olika jaktformer presenteras och ingående beskrivningar av hur man flår, styckar, saltar, röker, gravar, steker och kokar köttet finns också. De 33 fågelarter som jagas beskrivs med bland annat vikt, smak och karaktär på köttet.
Bokens andra del består av ett 60-tal recept på både traditionell och internationellt inspirerad mat till vardag och fest. Allt från färsfylld järpe till glaserat ejderbröst på sparrisbädd och karibisk cocktail med lättrimmat gåsbröst.
Utgåvor
Fågeljakten är inte bara en speciell begivenhet som landets 300 000 jägare ser fram emot. Fågel på matbordet är dessutom något exklusivt som får det att vattnas i munnen på de flesta. Fågeljägarens kokbok är en pendang till författarnas förra succébok, Jägarens nya kokbok. Liksom i den förra boken ingår hela vilthanteringen - från jaktbyten till delikatesser på matbordet. Den nya kokboken bjuder på ett sextiotal recept på både traditionell och internationellt inspirerad mat till vardag och fest.
"Resultatet blir en fulländad kokbok för den jaktintresserade man eller kvinna som inte bara vågar sig på skogens konung utan även den egna spisen."
TT Spektra om Jägarens nya kokbok
Fågeljakten är inte bara en speciell begivenhet som landets 300 000 jägare ser fram emot. Fågel på matbordet är dessutom något exklusivt som får det att vattnas i munnen på de flesta.
”Man tager en berömd mästerkock, en statsveterinär och en mästerfotograf och slår ihop deras intresse för jakt och mat. Krydda med de grå tinningarnas samlade kunskap och piffa till det hela med detaljerade styckningsscheman. Resultatet blir en fulländad kokbok för den jaktintresserade man eller kvinna som inte bara vågar sig på skogens konung utan även den egna spisen.”
Så skrev Mia Gahne, TT Spektra, om författarnas förra bok, Jägarens nya kokbok – från jakt till dukat bord.
Fågeljägarens kokbok är en pendang till den förra boken. Liksom tidigare beskriver boken hela kedjan från att viltet fälls till att köttet ska tillagas, nog så intressant även om man själv köper sin fasan i saluhallen. Olika jaktformer presenteras och ingående beskrivningar av hur man flår, styckar, saltar, röker, gravar, steker och kokar köttet finns också. De 33 fågelarter som jagas beskrivs med bland annat vikt, smak och karaktär på köttet.
Bokens andra del består av ett 60-tal recept på både traditionell och internationellt inspirerad mat till vardag och fest. Allt från färsfylld järpe till glaserat ejderbröst på sparrisbädd och karibisk cocktail med lättrimmat gåsbröst.
Bok: 347
Anmäl textfel