Våra experter hjälper dig eftersöka "The Swedish smörgåsbord : all the original recipes i modern style" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
The Swedish smörgåsbord : all the original recipes i modern style
Av Gert Klötzke, Niclas Wahlström
Bok- presentation: |
The Swedish smörgåsbord : all the original recipes i modern style |
Författar- presentation: |
Gert Klötzke |
»220 stycken mumsbitar«
Sundsvalls Tidning
This is the biggest, most comprehensive book ever produced on the subject of the smorgasbord. In it, chef laureates Gert Klötzke and Niclas Wahkström have renewed the traditional Swedish buffet by presenting all the different courses in toothsome serving portions.
Here you have more than 220 recipes, spanning all the way from the classic “small warms" and a rich verity of pickled herring to completely new small dishes and exiting vegetarian touches. Using this book, anyone can create their own personal smorgasbord to suit the occasion and the season of the year.
Detta är den största och mest heltäckande bok om smörgåsbordet som någonsin har gjorts. Här finns alla de klassiska recepten serverade på ett helt nytt sätt. De två prisbelönta kockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström har förnyat smörgåsbordet i grunden genom att servera rätterna i portionsbitar. Det gör smörgåsbordet ännu mer aptitligt och ger det en modern touch. Boken innehåller mer än 220 recept - allt som någonsin kan tänkas förekomma på ett smörgåsbord. Här finns det klassiska småvarma som är självklart på bordet, och över 30 olika inläggningar av sill, men också recept på helt nya smårätter och med fler vegetariska inslag än det traditionella. Här finns även recept på smörgåsbordets alla såser och sallader. Boken gör det lätt att skapa ditt eget personliga smörgåsbord som kanske är anpassat efter årstider, eller för ett speciellt sammanhang, exempelvis studentexamen eller femtioårsfest.
Smörgåsbord är en svensk företeelse som har erövrat världen. Efter Gert Klötzkes och Niclas Wahlströms internationella framgångar har nu även det nya svenska smörgåsbordet börjat bli omtalat. Detta är den engelska utgåvan: Swedish Smorgasbord - all the Original Recipes in Modern Style.
Sagt om The Swedish Smörgåsbord
»Om det saknas uppslag till årets julbord finns det goda möjligheter till inspiration i nya boken Smörgåsbord <...> Boken är stilren och har potential att få många hundöron.«
Restauratören
»220 stycken mumsbitar«
Sundsvalls Tidning
Utgåvor
»220 stycken mumsbitar«
Sundsvalls Tidning
This is the biggest, most comprehensive book ever produced on the subject of the smorgasbord. In it, chef laureates Gert Klötzke and Niclas Wahkström have renewed the traditional Swedish buffet by presenting all the different courses in toothsome serving portions.
Here you have more than 220 recipes, spanning all the way from the classic “small warms" and a rich verity of pickled herring to completely new small dishes and exiting vegetarian touches. Using this book, anyone can create their own personal smorgasbord to suit the occasion and the season of the year.
Detta är den största och mest heltäckande bok om smörgåsbordet som någonsin har gjorts. Här finns alla de klassiska recepten serverade på ett helt nytt sätt. De två prisbelönta kockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström har förnyat smörgåsbordet i grunden genom att servera rätterna i portionsbitar. Det gör smörgåsbordet ännu mer aptitligt och ger det en modern touch. Boken innehåller mer än 220 recept - allt som någonsin kan tänkas förekomma på ett smörgåsbord. Här finns det klassiska småvarma som är självklart på bordet, och över 30 olika inläggningar av sill, men också recept på helt nya smårätter och med fler vegetariska inslag än det traditionella. Här finns även recept på smörgåsbordets alla såser och sallader. Boken gör det lätt att skapa ditt eget personliga smörgåsbord som kanske är anpassat efter årstider, eller för ett speciellt sammanhang, exempelvis studentexamen eller femtioårsfest.
Smörgåsbord är en svensk företeelse som har erövrat världen. Efter Gert Klötzkes och Niclas Wahlströms internationella framgångar har nu även det nya svenska smörgåsbordet börjat bli omtalat. Detta är den engelska utgåvan: Swedish Smorgasbord - all the Original Recipes in Modern Style.
Sagt om The Swedish Smörgåsbord
»Om det saknas uppslag till årets julbord finns det goda möjligheter till inspiration i nya boken Smörgåsbord <...> Boken är stilren och har potential att få många hundöron.«
Restauratören
»220 stycken mumsbitar«
Sundsvalls Tidning
Bok: 17805
Anmäl textfel