Glansholms Bokhandel & Antikvariat 
Sanningen om GI - Inbunden
Finns i lager, 232 kr
Sanningen om GI - Pocket
Finns i lager, 62 kr
 Information från förlaget 

Sanningen om GI

Av Fredrik Paulún

Bok-
presentation:
Sanningen om GI
Författar-
presentation:
Fredrik Paulún
Inbunden
Finns i lager, 232 kr
Pocket
Finns i lager, 62 kr

Sanningen om GI
Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de ”äter GI” när de väljer bort kolhydraterna.
I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.
I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.
Ur innehållet:

Så funkar GI
Du behöver kolhydraterna
Testa din blodsockerbalans
GI för viktminskning – lättare än du tror
GI för tränande – orka maximalt eller bränna fett?
GI för maximal mental kapacitet
Mjölk – ett lurigt GI-livsmedel
GB – visst kan du äta en liten kaka
Är GI en mirakelmetod?
Myter kring GI
De okända GI-bovarna
Så lagar du GI-mat
Paulúns bästa GI-recept
Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Fitnessförlaget
Lagerstatus: Finns i lager

Är du också GI-förvirrad?

Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi. Men kanske är du också en av dem som blivit lite förvirrad? I dag används GI-begreppet överallt och man ser till och med ”GI-dieter” där kolhydrater är förbjudna.

I Sanningen om GI avslöjar näringsfysiolog Fredrik Paulún myterna och reder ut begreppen en gång för alla. Med hjälp av den senaste forskningen och flera års yrkeserfarenhet har han satt samman en komplett guide för dig som vill veta vad GI verkligen är och hur det ska användas. Med rätt GI-kost kan du påverka din vikt, koncentrationsförmåga och livslängd, men även minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.

Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700000 exemplar.

Sanningen om GI

Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de ”äter GI” när de väljer bort kolhydraterna.


I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.


I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.


Ur innehållet:



Så funkar GI
Du behöver kolhydraterna
Testa din blodsockerbalans
GI för viktminskning – lättare än du tror
GI för tränande – orka maximalt eller bränna fett?
GI för maximal mental kapacitet
Mjölk – ett lurigt GI-livsmedel
GB – visst kan du äta en liten kaka
Är GI en mirakelmetod?
Myter kring GI
De okända GI-bovarna
Så lagar du GI-mat
Paulúns bästa GI-recept

Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.


Utgivningsdatum: 20080918
9789173630146

Pocket
Förlag: Månpocket
Lagerstatus: Finns i lager

Avslöjar myterna kring GI och reder ut begreppen en gång för alla



Sanningen om GI

Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de "äter GI" när de väljer bort kolhydraterna.

I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.

I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.

Ur innehållet:

Så funkar GI Du behöver kolhydraterna Testa din blodsockerbalans GI för viktminskning - lättare än du tror GI för tränande - orka maximalt eller bränna fett? GI för maximal mental kapacitet Mjölk - ett lurigt GI-livsmedel GB - visst kan du äta en liten kaka Är GI en mirakelmetod? Myter kring GI De okända GI-bovarna Så lagar du GI-mat Paulúns bästa GI-recept

Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.

Utgivningsdatum: 20101210
9789172322127

E-Bok
Förlag: Fitnessförlaget
Lagerstatus: Definitivt slut

Sanningen om GI

Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de "äter GI" när de väljer bort kolhydraterna.


I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.


I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept. 


Ur innehållet:



Så funkar GI
Du behöver kolhydraterna
Testa din blodsockerbalans
GI för viktminskning - lättare än du tror
GI för tränande - orka maximalt eller bränna fett?
GI för maximal mental kapacitet
Mjölk - ett lurigt GI-livsmedel
GB - visst kan du äta en liten kaka
Är GI en mirakelmetod?
Myter kring GI
De okända GI-bovarna
Så lagar du GI-mat
Paulúns bästa GI-recept

Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.


 



Omslagsformgivare: Johan Carpner

Utgivningsdatum: 20100325
9789143505924

Bok: 15410

Anmäl textfel

Sveriges ledande muminåterförsäljare
Sveriges största sortiment av muminmuggar, och ytterligare hundratals muminprodukter. Till muminavdelningen
Pocket 8 kr/styck
Alltid i Glansholms Antikvariat, fler än 2000 pocket, 8 kr/styck.
Visa listning
Inbundet 19 kr/styck
Alltid i Glansholms Antikvariat, fler än 2000 inbundna böcker, 19 kr/styck.
Visa listning
 

Boktoppen

Den sista grisen

av Horace Engdahl
Inbunden, Finns i lager, 271 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Oanade konsekvenser

av Elizabeth George
MP3 CD, Finns i lager, 280 kr
Storpocket, Finns i lager, 140 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Blå stjärnan

av Jan Guillou
Inbunden, Finns i lager, 289 kr
MP3 CD, Finns i lager, 298 kr

Mördar-Anders och hans vänner (samt en och annan ovän)

av Jonas Jonasson
MP3 CD, Finns i lager, 298 kr
CD-skiva, Finns i lager, 352 kr
Inbunden, Finns i lager, 289 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Playground

av Lars Kepler
Storpocket, Finns i lager, 140 kr

STHLM DELETE

av Jens Lapidus
MP3 CD, Finns i lager, 280 kr
Storpocket, Finns i lager, 140 kr
Pocket, Finns i lager, 78 kr
Litteraturmagazinet listar
Litteraturmagazinet listar

LitteraturMagazinet tipsar

Jack

av Christina Lindström
Inbunden, Finns i lager, 172 kr

Starkare än magi

av V. Florian
Häftad, Finns i lager, 109 kr

Fiskarmännen

av Chigozie Obioma
Pocket, Finns i lager, 69 kr

H som i hök

av Helen Macdonald
Inbunden, Finns i lager, 280 kr

Avd. för grubblerier

av Jenny Offill
Inbunden, Finns i lager, 262 kr
CD-skiva, Finns i lager, 367 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Tackla hatet

av Ordfront Förlag
Inbunden, Finns i lager, 271 kr

Pockettoppen

Avdelning 73

av Sofie Sarenbrant
MP3 CD, Finns i lager, 298 kr
Pocket, Finns i lager, 78 kr

Järnblod

av Liza Marklund
Inbunden, Finns i lager, 289 kr
Storpocket, Finns i lager, 140 kr
Pocket, Finns i lager, 69 kr

Öppnas i händelse av min död

av Liane Moriarty
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Falleri, fallera, falleralla

av Carin Gerhardsen
Pocket, Finns i lager, 69 kr

Vårjakt i Rosengädda

av Emma Hamberg
Pocket, Finns i lager, 69 kr
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.4.1