Våra experter hjälper dig eftersöka "Fettguiden: De bästa fetterna för din kropp" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Fettguiden: De bästa fetterna för din kropp
Av Fredrik Paulún
Bok- presentation: |
Fettguiden: De bästa fetterna för din kropp |
Författar- presentation: |
Fredrik Paulún |
Må bättre med rätt fett
Fett är vårt mest kontroversiella och missförstådda näringsämne. Under de senaste årens kolhydratsjakt har populära dieter lanserats där man har kunnat äta feta gräddsåser så länge man inte äter några kolhydrater. Men man kan inte placera alla fettrika livsmedel i ett och samma fack det finns bra fett och det finns dåligt fett.
I Fettguiden reder Sveriges främsta näringsfysiolog Fredrik Paulún ut begreppen. Fredrik går igenom de olika fetter som finns, från de livsfarliga industriellt framställda transfetterna till de livsviktiga fleromättade omega-3-fetterna. Fredrik berättar vilken sorts fett vi mår allra bäst av och förklarar varför omega-3-fetter har så stor betydelse för hjärt- och kärlhälsan, vikten och konditionen.
Fredrik berättar även om vilka oljor och fetter som är bra när man lagar mat och när man gör dressingar, samt går igenom hur vi ska förvara de olika fetterna. I slutet av boken finns recept på såser och tillbehör gjorda på nyttiga fetter samt en lathund som visar vad de vanligaste fetterna är mest lämpade för.
Ur innehållet:
* Grundkunskap om fett
* De moderna fetterna: transfetter och omestrifierat fett
* Kolesterol en hälsobov?
* Vilken effekt har omega-3?
* Hur mycket fett bör vi äta?
* Vilket fett är bäst för oss?
Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Hans böcker har hittills sålt i över 700 000 exemplar och många av dem har översatts till flera olika språk. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och han skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa mer om hans verksamhet.
Fredrik Paulún är en av Sveriges säkraste experter när det gäller näringslära. (Sportguiden)
Utgåvor
Må bättre med rätt fett
I Fettguiden reder Fredrik Paulún ut begreppen kring vårt mest kontroversiella näringsämne. Fredrik går igenom de olika fetter som finns, från de livsfarliga industriellt framställda transfetterna till de livsviktiga fleromättade omega-3-fetterna. Fredrik berättar vilken sorts fett du mår allra bäst av och förklarar varför omega-3-fetter har så stor betydelse för hjärt- och kärlhälsan, vikten och konditionen. Här får du även veta hur du bäst förvarar och tillagar olika fetter.
I slutet av boken finns recept på såser och tillbehör gjorda på nyttiga fetter, en tabell över samtliga fettsyror samt en lathund som visar vad de vanligaste fetterna är mest lämpade för.
Ur innehållet:
* Grundkunskap om fett
* De moderna fetterna: transfetter och omestrifierat fett
* Kolesterol en hälsobov?
* Vilken effekt har omega-3?
* Hur mycket fett bör vi äta?
* Vilket fett är bäst för oss?
Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Hans böcker har hittills sålt i över 700 000 exemplar och många av dem har översatts till flera olika språk. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och han skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa mer om hans verksamhet.
Må bättre med rätt fett
Fett är vårt mest kontroversiella och missförstådda näringsämne. Under de senaste årens kolhydratsjakt har populära dieter lanserats där man har kunnat äta feta gräddsåser så länge man inte äter några kolhydrater. Men man kan inte placera alla fettrika livsmedel i ett och samma fack det finns bra fett och det finns dåligt fett.
I Fettguiden reder Sveriges främsta näringsfysiolog Fredrik Paulún ut begreppen. Fredrik går igenom de olika fetter som finns, från de livsfarliga industriellt framställda transfetterna till de livsviktiga fleromättade omega-3-fetterna. Fredrik berättar vilken sorts fett vi mår allra bäst av och förklarar varför omega-3-fetter har så stor betydelse för hjärt- och kärlhälsan, vikten och konditionen.
Fredrik berättar även om vilka oljor och fetter som är bra när man lagar mat och när man gör dressingar, samt går igenom hur vi ska förvara de olika fetterna. I slutet av boken finns recept på såser och tillbehör gjorda på nyttiga fetter samt en lathund som visar vad de vanligaste fetterna är mest lämpade för.
Ur innehållet:
* Grundkunskap om fett
* De moderna fetterna: transfetter och omestrifierat fett
* Kolesterol en hälsobov?
* Vilken effekt har omega-3?
* Hur mycket fett bör vi äta?
* Vilket fett är bäst för oss?
Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Hans böcker har hittills sålt i över 700 000 exemplar och många av dem har översatts till flera olika språk. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och han skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa mer om hans verksamhet.
Fredrik Paulún är en av Sveriges säkraste experter när det gäller näringslära. (Sportguiden)
Bok: 11614
Anmäl textfel