Våra experter hjälper dig eftersöka "Fredriks skaldjur" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Fredriks skaldjur
Av Fredrik Eriksson
Bok- presentation: |
Fredriks skaldjur |
Författar- presentation: |
Fredrik Eriksson |
Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavien! Vårt kalla och friska vatten är nämligen perfekt för skaldjuren, som är riktiga kallbadare.
Skaldjur förknippas ofta med lyx, men det stämmer bara delvis här. Fredrik Eriksson bjuder både på de lite lyxigare och elegantare rätterna som färsk svensk hummer med smörsås och pepparrot, Bouillabaisse med nykokta skaldjur och ostron med lime, gurka och forellrom. Men också på de enklare och mer prisvärda rätterna som Blåmusselsoppa med fänkål, räkcrêpes och krabb- och gulbetssallad.
Klassiska rätter som Toast Skagen och Förälskade havskräftor varvas med nya rätter, ofta med influenser från övriga världen. Tomatbröd med musslor från Barcelona, fransk skaldjursbrandade och asiatisk skaldjurstartar bara för att nämna några.
Utöver drygt 5o recept finns tips på hur man till exempel klyver en hummer, delar en krabba, kokar en god lag till kräftorna och tar tillvara räkskalen och kokar en egen räkfond som sedan blir en god grund i olika skaldjursrätter.
Utgåvor
Bok: 92498
Anmäl textfel