Våra experter hjälper dig eftersöka "Fredrik Erikssons middagstips : Eriksson, Fredrik" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Fredrik Erikssons middagstips : Eriksson, Fredrik
Av Fredrik Eriksson
Bok- presentation: |
Fredrik Erikssons middagstips : Eriksson, Fredrik |
Författar- presentation: |
Fredrik Eriksson |
Fredrik Eriksson, mannen bakom Villa Källhagen, TV-kocken, Europamästare, Årets kock 1987 och Kockarnas kock, har samlat 48 av sina middagstips från TV4:s Nyhetsmorgon i denna bok och kryddat recepten med minnen och anekdoter. Dessutom bjuder han på 12 gröna tillbehör som är fräscha, nyttiga och dessutom vackra att se på.
Här öppnar han köksdörren och bjuder in till fyra platser som betyder mycket för honom. Det blir ett besök hemma i köket, sen tar vi en tur till Provence där Fredrik lade grunden för sin fantastiska matlagning. Efter det besöker vi honom på Villa Källhagen, ett sinnenas hus som är basen för hans matlagning. Och till sist åker vi ut på den sörmländska landsbygden och får en rejäl lektion i hur man odlar potatis.
Låt er väl smaka.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
Utgåvor
Bok: 169965
Anmäl textfel