Våra experter hjälper dig eftersöka "Fisk och skaldjur" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Fisk och skaldjur
Av Fredrik Eriksson
Bok- presentation: |
Fisk och skaldjur |
Författar- presentation: |
Fredrik Eriksson |
Fredrik Eriksson, en av våra mest välkända fisk- och skaldjurskockar, delar här generöst med sig av sitt kunnande med rätter som basilikabakad lax, gratinerad hummer, ugnsbakade bergtungsfiléer,tonfiskcarpaccio och andra läckerheter. Boken innehåller även fakta om olika sorters fiskar, tips om hur man filéer fisk ochklyver hummer samt om hur man beräknar kok- och stektider. Samtliga rätter är provlagade och noga testade för att göra det lätt för alla både erfarna och nybörjare att lyckas i köket.
Fisk och skaldjur är ett utdrag ur Bonniers Kokbok, som blivit en stor succé och fått ett flertal utmärkelser. Den blev utsedd till årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademien, och till bästa grundkokbok i Svenska Dagbladet 2005 med motiveringen: "Här finns precis ALLT man behöver veta... fräscht, modernt och sakkunnigt."
Utgåvor
Fredrik Eriksson är en av våra mest välkända fisk- och skaldjurskockar. Idag är han krögare på Långbro Värdshus, och han har tidigare vunnit tävlingen Årets kock, varit souschef på Eriks Fisk, köksmästare på Fjäderholmarnas krog och har skrivit ett flertal kokböcker. Här delar han generöst med sig av sitt kunnande med rätter som basilikabakad lax, gratinerad hummer, ugnsbakade bergtungsfiléeroch tonfiskcarpaccio. Boken innehåller även tips om hur man filéer fisk och beräknar kok- och stektider. Samtliga rätter är provlagade för att göra det lätt för alla både erfarna och nybörjare att lyckas i köket.
Fisk och skaldjur är ett utdrag ur Bonniers Kokbok, som blivit en stor succé och fått ett flertal utmärkelser. Den blev utsedd till årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademien, och till bästa grundkokbok i Svenska Dagbladet 2005 med motiveringen: "Här finns precis ALLT man behöver veta... fräscht, modernt och sakkunnigt."
Fredrik Eriksson, en av våra mest välkända fisk- och skaldjurskockar, delar här generöst med sig av sitt kunnande med rätter som basilikabakad lax, gratinerad hummer, ugnsbakade bergtungsfiléer,tonfiskcarpaccio och andra läckerheter. Boken innehåller även fakta om olika sorters fiskar, tips om hur man filéer fisk ochklyver hummer samt om hur man beräknar kok- och stektider. Samtliga rätter är provlagade och noga testade för att göra det lätt för alla både erfarna och nybörjare att lyckas i köket.
Fisk och skaldjur är ett utdrag ur Bonniers Kokbok, som blivit en stor succé och fått ett flertal utmärkelser. Den blev utsedd till årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademien, och till bästa grundkokbok i Svenska Dagbladet 2005 med motiveringen: "Här finns precis ALLT man behöver veta... fräscht, modernt och sakkunnigt."
Bok: 23317
Anmäl textfel