Våra experter hjälper dig eftersöka "Mjölkrevolutionen : naturens mest perfekta mat som du inte får köpa" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Mjölkrevolutionen : naturens mest perfekta mat som du inte får köpa
Av Fredrik Colting
Bok- presentation: |
Mjölkrevolutionen : naturens mest perfekta mat som du inte får köpa |
Författar- presentation: |
Fredrik Colting |
Mjölkstaten Hur din matkasse blev en statsangelägenhet
Ingen mat väcker väl lika starka känslor som just mjölk. Vi har alla en relation till denna vita dryck, även om det kanske var flera år sen vi drack den. Det är förresten inte så konstigt, mjölk är ju en naturlig del av livet för oss däggdjur och var man än befinner sig i Sverige är det aldrig långt till en mjölkgård. Men vad är grejen med mjölk, är det nyttigt eller något vi skall undvika? I tusentals år har vi druckit mjölk men sedan 1937 bestämmer staten vilken sorts mjölk vi får dricka. Pastöriseringstvånget kom som ett vapen i kampen mot tuberkulos men idag används det istället av mjölkföretagen för att tjäna pengar, medan konsumenter betalar priset med sviktande hälsa.
Recensioner
"Det är lätt att hålla med Fredrik Colting om att ett så hälsosamt livsmedel som opastöriserad mjölk bör tillåtas med certifiering."
Hans Sternlycke, Miljömagasinet, nr 9, 1 mars 2013
"Utan tvekan ett bra exempel på hur dagens vinstkrävande livsmedelsindustri påverkar utbudet i butikernas hyllor. Läs boken, ta del av branschens kommentarer och det hälsosamma vita guldet i kyldisken kommer att framstå som en vacker, men mycket falsk, kopia."
M.N. Tidningen Outside
Utgåvor
Mjölkstaten Hur din matkasse blev en statsangelägenhet
Ingen mat väcker väl lika starka känslor som just mjölk. Vi har alla en relation till denna vita dryck, även om det kanske var flera år sen vi drack den. Det är förresten inte så konstigt, mjölk är ju en naturlig del av livet för oss däggdjur och var man än befinner sig i Sverige är det aldrig långt till en mjölkgård. Men vad är grejen m
Mjölkstaten: Hur din matkasse blev en statsangelägenhet
Ingen mat väcker väl lika starka känslor som just mjölk. Vi har alla en relation till denna vita dryck, även om det kanske var flera år sen vi drack den. Det är förresten inte så konstigt, mjölk är ju en naturlig del av livet för oss däggdjur och var man än befinner sig i Sverige är det aldrig långt till en mjölkgård. Men vad är grejen med mjölk, är det nyttigt eller något vi skall undvika? I tusentals år har vi druckit mjölk men sedan 1937 bestämmer staten vilken sorts mjölk vi får dricka. Pastöriseringstvånget kom som ett vapen i kampen mot tuberkulos men idag används det istället av mjölkföretagen för att tjäna pengar, medan konsumenter betalar priset med sviktande hälsa.
Om boken i media:
"Det är lätt att hålla med Fredrik Colting om att ett så hälsosamt livsmedel som opastöriserad mjölk bör tillåtas med certifiering."
Hans Sternlycke, Miljömagasinet, nr 9, 1 mars 2013
"Utan tvekan ett bra exempel på hur dagens vinstkrävande livsmedelsindustri påverkar utbudet i butikernas hyllor. Läs boken, ta del av branschens kommentarer och det hälsosamma vita guldet i kyldisken kommer att framstå som en vacker, men mycket falsk, kopia."
M.N. Tidningen Outside
Bok: 162084
Anmäl textfel