Söker du efter "Vinterns goda ting : maten, julen, blommorna" av Anna Bergenström? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Vinterns goda ting : maten, julen, blommorna
Av Anna Bergenström, Fanny Bergenström
Bok- presentation: |
Vinterns goda ting : maten, julen, blommorna |
Författar- presentation: |
Anna Bergenström |
Vinterns goda ting är både en kokbok, en julbok och en blomsterbok. Här finns många goda och inspirerande idéer för hela vinterhalvåret.
Recepten handlar om höstens äppelskörd, middag i allhelgona, sköna vinterfrukostar, nyårsfesten och den spännande gröna maten. Dessertkapitlet är ovanligt stort med läckra efterrätter av många olika slag.
Julen har självklart fått en stor plats i den här vinterboken. Här finns vackra dekorationer, historia om traditionerna, recepten till traditionell julmat men även till ett lite annorlunda julbord, till konfekten och till pepparkakshuset.
Härliga blomsterarrangemang, doftande potpurrier och annorlunda kransar, stiliga dekorbröd, marmelader, inläggningar och brännvinskryddning är andra exempel på bokens rika innehåll.
Anna Bergenström har skrivit om maten, Fanny Bergenström om bland annat växter och juldekorationer. Nisse Peterson har tagit de stämningsfulla fotografierna.
Utgåvor
Vinterns goda ting är både en kokbok, en julbok och en blomsterbok. Här finns goda och inspirerande idéer för vinterhalvåret men självklart har julen fått stor plats. Du hittar recepten till allhelgonamiddagen och sköna vinterfrukostar, till julbordet, konfekten och pepparkakshuset men också till nyårsfesten, den spännande gröna maten och läckra efterrätter. Blomsterarrangemang, potpurrier och kransar, dekorbröd och marmelader samt inläggningar och brännvinskryddning är andra exempel på bokens rika innehåll.
Anna Bergenström har skrivit om maten och Fanny Bergenström om bland annat växter och juldekorationer. Nisse Peterson har tagit de stämningsfulla fotografierna.
Vinterns goda ting är både en kokbok, en julbok och en blomsterbok. Här finns många goda och inspirerande idéer för hela vinterhalvåret.
Recepten handlar om höstens äppelskörd, middag i allhelgona, sköna vinterfrukostar, nyårsfesten och den spännande gröna maten. Dessertkapitlet är ovanligt stort med läckra efterrätter av många olika slag.
Julen har självklart fått en stor plats i den här vinterboken. Här finns vackra dekorationer, historia om traditionerna, recepten till traditionell julmat men även till ett lite annorlunda julbord, till konfekten och till pepparkakshuset.
Härliga blomsterarrangemang, doftande potpurrier och annorlunda kransar, stiliga dekorbröd, marmelader, inläggningar och brännvinskryddning är andra exempel på bokens rika innehåll.
Anna Bergenström har skrivit om maten, Fanny Bergenström om bland annat växter och juldekorationer. Nisse Peterson har tagit de stämningsfulla fotografierna.
Bok: 21291
Anmäl textfel