Våra experter hjälper dig eftersöka "Lakrits: godis, bakverk, desserter, mat & dryck" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Lakrits: godis, bakverk, desserter, mat & dryck
Av Elisabeth Johansson
Bok- presentation: |
Lakrits: godis, bakverk, desserter, mat & dryck |
Författar- presentation: |
Elisabeth Johansson |
Sött, salt och allt däremellan!
Unik bok om lakrits! Äntligen kommer den heltäckande receptboken om lakrits. Omkring 60 spännande, fint smakbalanserade recept på alltifrån lakritsfudge och saltlakritsglass, till lakritstoscakaka, lakritsmarinerat lamm och lakritslikör. Recept som visar att det inte finns några gränser för hur man kan använda denna trendiga och hälsobringande råvara i sötsaker och mat. Boken innehåller till största delen recept, men även en hel del fakta om världens godaste rot och det som kan utvinnas ur den - rålakrits, lakritsgranulat, lakritspulver, saltlakrits och salmiak. Det är intressant läsning som visar att lakrits inte bara smakar gott - den gör gott också! Bakom boken står den erkända konditorn, kocken och lakritsdrottningen Elisabeth Johansson. Hon är en flitig och erfaren receptmakare och kokboksförfattare som har skrivit över 10 kokböcker, varav den senaste är praktverket Choklad.
Utgåvor
120125 Unik bok om lakrits!
Äntligen kommer den heltäckande receptboken om lakrits. Omkring 60 spännande, fint smakbalanserade recept på alltifrån lakritstoffé och lakritsparfait, till lakritsmunkar, lakritsmarinerat lamm och lakritslikör. Recept som visar att det inte finns några gränser för hur man kan använda denna trendiga och hälsobringande råvara i sötsaker och mat.
Boken innehåller till största delen recept, men även en hel del fakta om världens godaste rot och det som kan utvinnas ur den - rålakrits, lakritsgranulat, lakritspulver, saltlakrits och salmiak. Det är intressant läsning som visar att lakrits inte bara smakar gott - den gör gott också!
Sött, salt och allt däremellan!
Unik bok om lakrits!
Äntligen kommer den heltäckande receptboken om lakrits. Omkring 60 spännande, fint smakbalanserade recept på alltifrån lakritsfudge och saltlakritsglass, till lakritstoscakaka, lakritsmarinerat lamm och lakritslikör. Recept som visar att det inte finns några gränser för hur man kan använda denna trendiga och hälsobringande råvara i sötsaker och mat.
Boken innehåller till största delen recept, men även en hel del fakta om världens godaste rot och det som kan utvinnas ur den - rålakrits, lakritsgranulat, lakritspulver, saltlakrits och salmiak. Det är intressant läsning som visar att lakrits inte bara smakar gott - den gör gott också!
Bakom boken står den erkända konditorn, kocken och lakritsdrottningen Elisabeth Johansson. Hon är en flitig och erfaren receptmakare och kokboksförfattare som har skrivit över 10 kokböcker, varav den senaste är praktverket Choklad.
Bok: 200079
Anmäl textfel