Söker du efter "Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo" av Elisabeth Johansson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo
Av Elisabeth Johansson
Bok- presentation: |
Iskallt! : från vaniljglass till semifreddo |
Författar- presentation: |
Elisabeth Johansson |
Jag har alltid älskat glass det är bland det godaste som finns! Dessutom tycker jag att det är otroligt roligt att göra glass, säger Elisabeth Johansson som därmed känns som en alldeles självklar författare till Iskallt!
Vi vet nämligen redan att författaren är en gudabenådad matlagare och en pedagogisk och inspirerande receptskrivare. Det har hon visat i massor av matreportage och inte minst i sin första kokbok, Buffé!, som kom 2004 och som redan fått tryckas i ny upplaga.
Recepten har utvecklats en del sedan jag började i branschen. Nu finns det parfaiter, sorbeter, granitéer, semifreddo och nya glassar som ständigt förändras i karaktär, konsistens och smak.
Vet man bara lite om grunderna i glasstillverkning är det bara att rocka loss med choklad, nötter, kakor, frukter, bär, tillbehör, toppingar och olika serveringssätt! Kör glassen i mixern tillsammans med en skvätt färskpressad juice. Eller häll på en nybryggd espresso och riv lite choklad över. Häll likör, sourze eller mousserande vin över glassen eller varför inte prova att slå lite vaniljvodka över en syrlig sorbetkula!
Här är massor av enkla recept!
Visst är det gott med glass?
Utgåvor
Elisabeth Johansson, aktuell som guldmedaljör vid Mat-OS i Erfurt 2004, har gjort glass sedan hon som 14-åring hoppade in i kallskänken på mammas restaurang. Här presenterar hon svenskarnas favoritdessert i alla former - parfaiter, sorbeter, granitéer och semifreddo. Vet man bara lite om grunderna är det enkelt att experimentera med nötter, choklad, kakor, frukter, bär och andra tillbehör. Visst är det gott med glass?
Jag har alltid älskat glass ? det är bland det godaste som finns! Dessutom tycker jag att det är otroligt roligt att göra glass?, säger Elisabeth Johansson som därmed känns som en alldeles självklar författare till Iskallt!
Vi vet nämligen redan att författaren är en gudabenådad matlagare och en pedagogisk och inspirerande receptskrivare. Det har hon visat i massor av matreportage och inte minst i sin första kokbok, Buffé!, som kom 2004 och som redan fått tryckas i ny upplaga.
?Recepten har utvecklats en del sedan jag började i branschen. Nu finns det parfaiter, sorbeter, granitéer, semifreddo och nya glassar som ständigt förändras i karaktär, konsistens och smak.?
Vet man bara lite om grunderna i glasstillverkning är det bara att ?rocka loss? med choklad, nötter, kakor, frukter, bär, tillbehör, toppingar och olika serveringssätt! Kör glassen i mixern tillsammans med en skvätt färskpressad juice. Eller häll på en nybryggd espresso och riv lite choklad över. Häll likör, sourze eller mousserande vin över glassen eller varför inte prova att slå lite vaniljvodka över en syrlig sorbetkula!
Här är massor av enkla recept!
Visst är det gott med glass?
Bok: 3001
Anmäl textfel