Våra experter hjälper dig eftersöka "Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk
Av Elisabeth Johansson
Bok- presentation: |
Clean cooking : Laga mat utan gluten och mjölk |
Författar- presentation: |
Elisabeth Johansson |
Formgivare: | Elisabeth Björkbom |
Ren mat på bra råvaror med mycket grönt, men också kött, fågel och fisk - och inte minst en god efterrätt
Att laga mat utan gluten och mjölkprodukter är lätt, och dessutom är det fantastiskt fräscht och gott. Vad sägs till exempel om att börja dagen med en svartvinbärssmoothie med havremjölk, en rödbetsburgare med avokado och groddar till lunch, en zucchinipasta med krabba i curry till middag och avsluta dagen med en glutenfri citronmarängpaj?
Det är en växande trend att välja bort gluten, mjölkprodukter och vitt socker, även om man inte är intolerant eller allergisk. Många upplever att de mår bättre, känner sig piggare och slankare genom att äta ren mat. Svenska celiakiförbundet uppskattar att 200 000 personer är glutenintoleranta utan att ha fått någon diagnos, så kanske är det många som är känsliga för gluten utan att veta om det.
Elisabeth bjuder på friska smoothies och juicer, nya frukostar och mellanmål samt bröd bakat på nytt sätt. Här finns även ordentliga måltider, vegan, fisk och skaldjur, fågel och kött – samtliga innehåller en stor mängd grönt och är proppade med nyttigheter. Dessutom smarriga efterrätter och nyttigt godis att njuta av med gott samvete.
Utgåvor
Bok: 257016
Anmäl textfel