Söker du efter "Älskade jordgubbar : från drink till dessert" av Elisabeth Johansson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Älskade jordgubbar : från drink till dessert
Av Elisabeth Johansson
Bok- presentation: |
Älskade jordgubbar : från drink till dessert |
Författar- presentation: |
Elisabeth Johansson |
Finns det något svenskare än jordgubbar till midsommartid? Älskade jordgubbar - från drink till dessert är en kärleksförklaring till vårt vackra och nyttiga bär. Tänk vad mycket gott man kan göra med jordgubbar! Inte bara bakverk, efterrätter och tårtor utan också jordgubbsgazpacho, jordgubbste, jordgubbschutney, chokladdoppade jordgubbar på spett med skumbananer... Här blandas klassiska jordgubbsrätter med nya,lockande matuppfinningar.
Prisbelönta restaurangkonditorn Elisabeth Johansson förmedlar med lust och inspiration sina kunskaper, ackompanjerat av Susanna Blåvargs andlöst vackra sommarbilder, tagna på Gotland. Här finns 48 varierande recept inom kapitlen Bakverk, Saft & andra drycker, Marmelad & Sylt, Annorlunda tårtoroch Gottmed jordgubbar. Recepten kompletteras med en faktadel med kuriosa och hälsotips.
Utgåvor
Finns det något svenskare än jordgubbar till midsommartid?
Älskade jordgubbar från drink till dessert är en kärleksförklaring till vårt vackra och nyttiga bär. Tänk vad mycket gott man kan göra med jordgubbar! Inte bara bakverk, efterrätter och tårtor utan också jordgubbsgazpacho, jordgubbste, jordgubbschutney, chokladdoppade jordgubbar på spett med skumbananer
Prisbelönta restaurangkonditorn Elisabeth Johansson förmedlar med lust och inspiration sina kunskaper, ackompanjerat av Susanna Blåvargs andlöst vackra bilder.Nära 50 varierande recept inom kapitlen Bakverk, Saft & andra drycker, Marmelad & Sylt, Annorlunda tårtor och Gott med jordgubbar kompletteras med en faktadel med kuriosa och hälsotips.
Finns det något svenskare än jordgubbar till midsommartid? Älskade jordgubbar - från drink till dessert är en kärleksförklaring till vårt vackra och nyttiga bär. Tänk vad mycket gott man kan göra med jordgubbar! Inte bara bakverk, efterrätter och tårtor utan också jordgubbsgazpacho, jordgubbste, jordgubbschutney, chokladdoppade jordgubbar på spett med skumbananer... Här blandas klassiska jordgubbsrätter med nya,lockande matuppfinningar.
Prisbelönta restaurangkonditorn Elisabeth Johansson förmedlar med lust och inspiration sina kunskaper, ackompanjerat av Susanna Blåvargs andlöst vackra sommarbilder, tagna på Gotland. Här finns 48 varierande recept inom kapitlen Bakverk, Saft & andra drycker, Marmelad & Sylt, Annorlunda tårtoroch Gottmed jordgubbar. Recepten kompletteras med en faktadel med kuriosa och hälsotips.
Bok: 25597
Anmäl textfel