
Våra experter hjälper dig eftersöka "Kallsupar och tilltugg" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Kallsupar och tilltugg
Av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson, Sören Hemmingsson

Bok- presentation: |
Kallsupar och tilltugg |
Författar- presentation: |
Elisabeth Ekstrand Hemmingsson |
![]() |
Utgåvor
Den här boken vill visa att man på 2-3 dagar kan göra en proffsigt smaksatt snaps. Enkelhet är ledstjärnan, och med hjälp av lättillgängliga kryddor, örter, bär och andra smakkomponenter får man ett fulländat slutresultat. Snapsarna är väl utprovade och utformade utan krångel, mycket tydligt och med välkända måttenheter som matsked, tesked, kryddmått. Matrecepten är gjorda för att passa snapsarna som hand i handske. Här bjuds exempelvis en kantarell & getost-bruschetta med en tillhörande kantarellsnaps. Den läckra chokladtryffeln i förening med midsommarsnapsens förföriska rabarber- och jordgubbsmak glömmer ingen!
Sören Hemmingsson är utbildad bryggare, kemiingenjör, marknadsekonom och har arbetat som laboratoriechef på Wårby Bryggerier, produktutvecklingsingenjör på Glace-Bolaget, marknadschef på Fructus Fabriker och produkt- och bagerichef på Fazer Bröd. Resten av arbetslivet har ägnats åt främst mobiltelefoni inom Telia. Han har publicerat noveller och medverkat i olika tidskrifter. Elisabeth Ekstrand Hemmingsson har över trettio års erfarenhet som professionell matskribent. Hon medarbetar i olika tidningar med matartiklar, besvarar matfrågor, ger allergitips, utarbetar receptbroschyrer, syns på olika webbplatser med mattips, håller föredrag och har deltagit i radio- och tv-program.
Bok: 122139
Anmäl textfel