
Våra experter hjälper dig eftersöka "Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips
Av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson

Bok- presentation: |
Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips |
Författar- presentation: |
Elisabeth Ekstrand Hemmingsson |
![]() |
Utgåvor
Glutenfria kokboken är ett måste för alla glutenintoleranta, dvs de som drabbats av celiaki, och deras anhöriga. De finns många anledningar till att köpa denna läckra kok- och bakbok, här listas några av dem:
Baskokbok med alla nödvändiga recept på ett ställe, vilket underlättar både glutenfri matlagning och bakning.
Faktakapitel som beskriver hela sjukdomsbilden av celiaki, vad som ska undvikas och en hel del fällor man kan behöva tänka på.
Professionellt skrivna recept med rätt arbetsordning som är lätta att följa och som ger ett lyckat resultat.
Noggrant utprovade recept, som är viktiga eftersom specialmjölmixer och andra ingredienser som används är dyra. Man har inte råd att misslyckas!
Råvarukunskap som gör tillagningen enklare, eftersom man då får veta vilka produkter man kan använda vid t.ex. bakning av glutenfritt bröd.
Ordlista som förklarar olika begrepp och som anger om en råvara innehåller gluten eller ej.
Vackra och inspirerande foton av en av landets främsta matfotografer.
Författaren Elisabeth Ekstrand Hemmingsson, som själv har celiaki, är en erfaren matskribent som har över 30 års erfarenhet från provkök.
Bok: 121761
Anmäl textfel