Våra experter hjälper dig eftersöka "Allt gott från havet : Fisk- och skaldjursrätter, tillbehör och utvalda dry" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Allt gott från havet : Fisk- och skaldjursrätter, tillbehör och utvalda dry
Av Christian Hellberg
Bok- presentation: |
Allt gott från havet : Fisk- och skaldjursrätter, tillbehör och utvalda dry |
Författar- presentation: |
Christian Hellberg |
Formgivare: | Nygren & Nygren |
VÄSTKUSTENS FISK OCH SKALDJUR ÄR BÄST I VÄRLDEN
Fisk och skaldjur finns i mitt DNA, säger Christian Hellberg. Det här är en mat resa till charmiga fiskelägen på västkusten och vid Vänern. Du möter yrkesfiskare som plockar ostron och fiskar hummer. Smögenräkor, ostron från Bryggudden och löjrom från Spiken kombineras med örter, spännande såser och röror med chili, sesam och koriander. Här finns spektakulära recept på hummer från Fjällbacka, havskräftor från Hunnebostrand och sill från Klädesholmen, men också enkla rätter med blåmusslor som smakar fantastiskt. Den bästa platsen i världen är bakom grillen, så ett kapitel handlar om hur man grillar torsk, hummer, ostron och havskräftor. Hanterar du fisk och skaldjur rätt, kommer du bli överraskad över hur enkelt det är att lyckas. Christian Hellberg har jobbat med fi sk och skaldjur i mer än 20 år, och delar med sig av smarta kocktips och om vad man ska tänka på. Här finns steg-för-steg-instruktioner om hur man styckar och kokar hummer, fi lear fi sk eller öppnar ostron. Recepten i kapitlet om Såser & tillbehör får smakerna att lyfta ytterligare.
Allt gott från havet är en hyllning till västkustens råvaror.
CHRISTIAN HELLBERG
Stjärnkocken och kokboksförfattaren Christian Hellberg är känd från Kockduellen, Kockarnas kamp, Grillmästarna och Sveriges skönaste gårdar. Han blev Årets kock och Årets Fjällbackabo år 2001. Till vardags driver han Griffins Steakhouse Extraordinaire.
LINA WALLFÄLT
Lina Wallfält är sommelier med gedigen erfarenhet. Hon är utbildad på Restaurangakademien och kan vin på sina tio fingrar. Lina ger kunniga förslag på goda viner och ölsorter dolda pärlor som finns i Systembolagets sortiment till sympatiska priser. Här finns förslag på smakrika röda viner, krispiga champagner och mineraliga vita viner som skapar en helhetsupplevelse ihop med maten.
Utgåvor
Bok: 273886
Anmäl textfel