
Våra experter hjälper dig eftersöka "Kokbok för hjärnan" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Kokbok för hjärnan
Av Charlotte Erlanson-Albertsson

Bok- presentation: |
Kokbok för hjärnan |
Författar- presentation: |
Charlotte Erlanson-Albertsson |
![]() |
Formgivare: | Mats Engblom |
Utgåvor
Vi blir allt äldre och det är därför viktigt att hålla hjärnan ung så länge som möjligt. Här är de mest avgörande faktorerna kosten, den fysiska aktiviteten och stimulans. Rätt kost håller hjärnan frisk och aktiv, medan en felaktig påskyndar åldrandet.
I Kokbok för hjärnan ges förslag på frukost, lunch, middag, efterrätter, bröd och kakor som stimulerar hjärnan. Boken inleds med ett kortare avsnitt om näringslära. Rätterna är enkla och lättlagade och passar alla. Efter varje recept finns en förklaring till varför de är nyttiga, både allmänt och mer specifikt för hjärnan. Att maten ser aptitretande ut på tallriken är också viktigt. Hjärnan behöver färgrik mat och de inspirerande signalerna ska komma både från maten och dryckerna. Även kolhydrater, proteiner och fetter måste vara med, men lagom mycket och av rätt kvalitet. Tillsatser behövs inte.
Bok: 122174
Anmäl textfel