Våra experter hjälper dig eftersöka "Den inre resan : en kokbok om matlagning med inälvor" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Den inre resan : en kokbok om matlagning med inälvor
Av Charlotte Birnbaum
Bok- presentation: |
Den inre resan : en kokbok om matlagning med inälvor |
Författar- presentation: |
Charlotte Birnbaum |
Illustratör: | Christa Näher |
Formgivare: | Harald Pridgar |
Konsthistorikern och matkännaren Charlotte Birnbaum är tillbaka med en personlig och engagerande bok:
»Tillagningen av inälvor är en konst som nästan har fallit i glömska. Godare mat finns inte, och den som är beredd att utforska denna i dag nästan okända kontinent har ett stort äventyr framför sig. Min egen resa i detta inre rike har mer än lönat sig. Det jag här presenterar är ingen djupsinnig kulturhistoria, utan endast en samling enkla men mycket välsmakande rätter. Jag har provlagat dem till familjen, men också till kräsna gäster från hela världen. Det som drev mig var min egen nyfikenhet, men också mitt intresse för kokkonstens mångfald, som i dag hotar att gå förlorad - och framför allt var det övertygelsen om att ingenting är så gott som en skiva kalvlever stekt i riktigt god olivolja!«
Charlotte Birnbaum
Illustrationer av Christa Näher.
Charlotte Birnbaum, konsthistoriker, bosatt och verksam i Stockholm och Frankfurt am Main.
Utgåvor
Konsthistorikern och matkännaren Charlotte Birnbaum är tillbaka med en personlig och engagerande bok.
Bok: 193263
Svenska Måltidsakademiens prisutdelning
Magnus Nilsson skrev årets bästa kokbok
Anmäl textfel