Våra experter hjälper dig eftersöka "Veggivore : med kärlek till grönt" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Veggivore : med kärlek till grönt
Av Cecilia Vikbladh
Bok- presentation: |
Veggivore : med kärlek till grönt |
Författar- presentation: |
Cecilia Vikbladh |
Redaktör: | Maria Ramdén |
Veggivore. Smaka på ordet. Visst blir man nyfiken! När Cecilia Vikbladh sökte ett begrepp för sin livsstil och matpassion föll hon för just Veggivore, ett ord hon först mötte i New York Magazine, med betydelsen ät grönt, men krydda gärna med lite kött då och då.
Med ett enda ord sammanfattar Veggivore kärleken till maten och livet. Det handlar alltså inte om någon ny metod eller diet, utan om en respektfull inställning till maten vi äter och till oss själva. Om du som Cecilia fokuserar på det vegetariska och låter grönsaker och andra produkter från växtriket få huvudrollen på din tallrik, faller det sig naturligt att äta mindre kött.
Genom att använda kött och fisk som smakbärare i maten ibland, snarare än som huvudingrediens, har Cecilia komponerat en rad läckra recept innehållande läckerheter som ugnsbakad rotselleri med hemkärnat örtsmör, soppa på rostade grönsaker och sallad med varmrökt lax.
Utgåvor
Bok: 207797
Anmäl textfel