![Glansholms Bokhandel & Antikvariat](/content/images/glansholms/photo1.jpg)
Våra experter hjälper dig eftersöka "Bonniers vegetariska kokbok - Insticksskylt" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
![](/content/images/admin_v2/add_btn.png)
Bonniers vegetariska kokbok - Insticksskylt
Av Cecilia Lundin, Ulla Karlström
![](/content/images/downloads/cecilia-lundin/bonniers-vegetariska-kokbok-insticksskylt_150.jpg)
Bok- presentation: |
Bonniers vegetariska kokbok - Insticksskylt |
Författar- presentation: |
Cecilia Lundin |
![]() |
Bra för miljön och för hälsan - och dessutom gott!
Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer "klimatsmart"? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så är Bonniers Vegetariska boken för dig! Allt om Mat-redaktionen har tagit fasta på svenskarnas växande intresse för vegetarisk mat och valt ut 300 av sina bästa gröna recept. Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan vara både enkelt och matigt står klart när man dyker ner i de läckra recepten. Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras i bild och text. På de praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu. Här finns inte bara en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag, utan också lyxiga helgmenyer då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Även högtider som jul och påsk kan bli gröna med bokens hjälp. Och vill du samla många till fest finns det mängder med inspirerande recept till fina vegetariska festbufféer.
Utgåvor
Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer "klimatsmart"? Har du en tonåring som är vegetarian? Allt om Mat-redaktionen har valt ut 300 av sina bästa gröna recept - en blandning av klassisk svensk husmanskost och kända rätter från andra delar av världen. Lär känna råvarorna genom fakta och praktiska tips. Hitta nya vardagsfavoriter eller bjud på en lyxig helgmeny. Med bokens hjälp kan du också göra högtider som jul och påsk gröna(-re), liksom den stora födelsedagsbuffén. Oavsett om du redan äter grönt, vill bjuda en vegetarian på middag eller bara är nyfiken på ett grönare liv så är Bonniers Vegetariska boken för dig!
Bra för miljön och för hälsan - och dessutom gott!
Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer "klimatsmart"? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så är Bonniers Vegetariska boken för dig!
Allt om Mat-redaktionen har tagit fasta på svenskarnas växande intresse för vegetarisk mat och valt ut 300 av sina bästa gröna recept. Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan vara både enkelt och matigt står klart när man dyker ner i de läckra recepten.
Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras i bild och text. På de praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu.
Här finns inte bara en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag, utan också lyxiga helgmenyer då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Även högtider som jul och påsk kan bli gröna med bokens hjälp. Och vill du samla många till fest finns det mängder med inspirerande recept till fina vegetariska festbufféer.
Bok: 204691
Anmäl textfel