Våra experter hjälper dig eftersöka "Italienska desserter" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Italienska desserter
Av Bo Hagström, Robert Maglia
Bok- presentation: |
Italienska desserter |
Författar- presentation: |
Bo Hagström |
Utgåvor
Italienska desserter - som smeker smaklökarna och
fyller sinnet med solmogna dofter.
Syndigt gott! Kaloribomberna efter maten väcker ofta dubbla känslor. Men det finns en väg till ångestfri och sinnlig njutning: La dolce vita italiana! Italienarna har en avslappnad inställning till efterrätter. Ofta är det stundens ingivelse som får styra; säsongens frukt och bär, en perfekt mogen ost eller ett läckert bakverk hos den lokala bagaren.
Som värd behöver man faktiskt inte bekymra sig så mycket om desserten för ofta ordnar gästerna den. I varje fall på landsbygden är det vanligt att man tar med sig en dessert när man är bortbjuden, ungefär som vi tar med oss en flaska vin. Det är en älskvärd tradition, som alltid blir mycket uppskattad. Men trots den lättsamma attityden presterar italienarna ofta efterrätter som är svårslagna.
Boken bjuder på de läckraste desserterna från Italien i urval av Bo Hagström och Robert Maglia. Robert Maglia står för recept och tillagning och Bo Hagström för text och anekdoter.
Bo Hagström känd från Tv-programmet Solens Mat och böckerna Solens Mat, Solens Smak och Solens Öar. Robert Maglia med bakgrund från Italien och italiensk mat som specialitet. Robert har 2 gånger varit finalist i tävlingen Bocuse D´or i den svenska uttagningen
Bok: 122316
Anmäl textfel