Våra experter hjälper dig eftersöka "Vår kokbok" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Vår kokbok
Av Barbro Lindgren, Birgitta Andrews
Bok- presentation: |
Vår kokbok |
Författar- presentation: |
Barbro Lindgren |
Fotograf: | Bengtowe Angare |
institution: | Coop provkök |
Illustratör: | Ingrid af Sandeberg |
Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken en uppslagsbok för köket!
Utgåvor
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De faktiska grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en matkultur som är rikare än någonsin. Samtidigt innehåller den grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, skär lök på smartaste sätt eller räddar en sås som skurit sig... En oslagbar uppslagsbok för köket!
Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige – alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt – därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken – en uppslagsbok för köket!
Bok: 607
Anmäl textfel