Våra experter hjälper dig eftersöka "Kockarnas vin : kombinera vin och mat med några av Sveriges främsta kockar" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Kockarnas vin : kombinera vin och mat med några av Sveriges främsta kockar
Av Anki Mogensen, Annika Mogensen
Bok- presentation: |
Kockarnas vin : kombinera vin och mat med några av Sveriges främsta kockar |
Författar- presentation: |
Anki Mogensen |
"Fräsch och elegant... En härlig bok för alla som gillar mat och vin."
Bibliotekstjänst
Tanken med den här boken är inte att du ska bli
expert på viner. Istället ligger fokus på smakerna!
Och på kombinationen mat och vin.
Hur lyckas kockar på restauranger kombinera mat
och vin så perfekt, så att maten smakar mer och
vinet blir till det godaste du någonsin druckit? Och
hur lyckas man själv? Det ska du få veta i den här
boken.
Här delar några av Sveriges mest namnkunniga
och prisbelönta kockar och sommelierer med sig av sina
kunskaper och tankar kring vin - och föreslår mat
som passar till. Korta presentationer av tolv kockar/
krögare, tre viner per kock samt recept på det som
rekommenderas att ätas till.
Dessutom finns ett kapitel om vinets historia och
information om druvor och dess egenskaper
samt vinterminologi.
Boken är illustrerad med stämningsfulla fotografier i färg.
Gänget bakom boken har tidigare gett ut Kockarnas bröd, där vi som läsare dyker ner i brödkorgen och får såväl
recept på det goda restaurangbrödet som tips på ett lyckat bak.
De medverkande kockarna/sommeliererna:
Frida Johansson
Patrik Jonsson
Henrik Lyberg
André Nordström
Björn Persson
Roland Persson
Frida Ronge (utsedd till årets
"rising star" av White guide)
Cecilia Sandström
Håkan Thörnström
Gustav Trägårdh
Tami Yasumoto
Utgåvor
Tanken med den här boken är inte att du ska bli
expert på viner. Istället ligger fokus på smakerna!
Och på kombinationen mat och vin.
Hur lyckas kockar på restauranger kombinera mat
och vin så perfekt, så att maten smakar mer och
vinet blir till det godaste du någonsin druckit? Och
hur lyckas man själv? Det ska du få veta i den här
boken.
Här delar några av Sveriges mest namnku
Bok: 208591
Anmäl textfel