
Våra experter hjälper dig eftersöka "Doktor Dahlqvists LCHF : guide och kokbok" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Doktor Dahlqvists LCHF : guide och kokbok
Av Annika Dahlqvist

Bok- presentation: |
Doktor Dahlqvists LCHF : guide och kokbok |
Författar- presentation: |
Annika Dahlqvist |
![]() |
En guide till bättre hälsa med härlig kokboksdelI sin nya bok skriver Dr. Annika Dahlqvist lättbegripligt om hur hon har utvecklat LCHF (Low Carb High Fat), ett kostprogram för dig som vill uppnå bättre hälsa och viktkontroll.
Hon redogör för vad som har hänt med vår hälsa sedan vi började äta allt mer industriframställd mat under 1900-talet, och berättar också sin egen historia. Tack vare mat med hög andel naturliga fetter och låg andel kolhydrater, har hon gått från överviktig jojobantare med ledvärk och krånglande mage, till ett friskt och aktivt liv med normalvikt och utan smärtor.
I kokboksdelen visar Dr. Dahlqvist hur vanlig mat enkelt kan bli LCHF. Smör och grädde är riktiga smakförstärkare. Maten blir både nyttigare och godare!
Utgåvor
Bok: 137734
Anmäl textfel