Våra experter hjälper dig eftersöka "100 sätt att rädda maten" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
100 sätt att rädda maten
Av Annica Triberg
Bok- presentation: |
100 sätt att rädda maten |
Författar- presentation: |
Annica Triberg |
»inspirationsbok om vad vi ska göra med resterna i stället för att slänga dem«
TT Spektra
»Råd utan bäst före-datum«
DN.
Den här boken innehåller 100 konkreta tips och många inspirerande recept på hur man på bästa sätt tar hand om maten. Nästan en tredjedel av all mat i Sverige slängs, så dessa råd är inte enbart nyttiga för plånboken utan också viktiga för miljön! Annica Triberg, en av Sveriges mest erfarna kokboksförfattare, ger här en mängd kloka, roliga och användbara tips på hur man i sitt eget kök kan arbeta för miljön och samtidigt förbättra hushållskassan. Här finns mängder av härliga recept som gör att man nästan aldrig mer kommer att behöva slänga några rester. Bakgrunden till denna vackra bok är allvarlig. Fullt ätbar mat åker i soporna för att vi inte orkar, vill eller kan ta hand om resterna. Konsumentföreningen Stockholm gjorde 2009 en undersökning i Stockholmsområdet som visade att invånarna i detta område slängde i genomsnitt 5,6 kilo mat i veckan per hushåll. Den totala mängden onödigt matavfall från svenska hushåll är uppskatt-ningsvis 900 000 ton per år. Produktionen av denna mat orsakar varje år utsläpp av koldioxid motsvarande de årliga utsläppen från cirka 700 000 svenska medelstora bilar eller 460 000 oljeeldade villor. Konsumtionen av mat handlar alltså också om klimatet.
Sagt om 100 sätt att rädda maten
»Smarta och enkla klokråd för alla«
Göteborgs-Posten
»Nu när jag har läst igenom hela boken vill jag verkligen rekommendera den. En mycket användbar bok om hur man hanterar mat«
bollebygdsbo.blogspot.com
»inspirationsbok om vad vi ska göra med resterna i stället för att slänga dem«
TT Spektra
»Bra bok - högt betyg. En bra bok för alla. Matsmart läsning!«
Receptomaten.bloggspot.com
»Boken har en sansad ton, ett par recept och flera bra tips«
Göteborgs-Posten
»Sluta slänga maten <...> handfasta tips på hur du tar tillvara på den mat du betalar för«
P4 Extra
»Alla utmärka tips (i 100 sätt att rädda maten) förmedlas på ett mycket tilltalande sätt och man får genast inspiration att sätta igång«
Internationalen
»Njutningsfull«
Vin & Bar Journalen
»Den som läser hennes [Annica Tribergs] bok blir inspirerad. Vem vill inte både äta gott, spara pengar och bidra till att rädda världen? Den resan börjar i kylskåpet.«
På Landet
»Ett löfte om att världen kan räddas bara jag skärper mig«
Sydsvenskan, Online Stig
»En perfekt present«
ELLE Mat & Vin
»I boken <...> visar Annica Triberg hur man med enkla knep kan stoppa slöseriet.«
Expressen
»Trolla med matresterna«
matblogg.se
Utgåvor
»inspirationsbok om vad vi ska göra med resterna i stället för att slänga dem«
TT Spektra
»Råd utan bäst före-datum«
DN.
Den här boken innehåller 100 konkreta tips och många inspirerande recept på hur man på bästa sätt tar hand om maten. Nästan en tredjedel av all mat i Sverige slängs, så dessa råd är inte enbart nyttiga för plånboken utan också viktiga för miljön!
Annica Triberg, en av Sveriges mest erfarna kokboksförfattare, ger här en mängd kloka, roliga och användbara tips på hur man i sitt eget kök kan arbeta för miljön och samtidigt förbättra hushållskassan. Här finns mängder av härliga recept som gör att man nästan aldrig mer kommer att behöva slänga några rester.
Bakgrunden till denna vackra bok är allvarlig. Fullt ätbar mat åker i soporna för att vi inte orkar, vill eller kan ta hand om resterna.
Konsumentföreningen Stockholm gjorde 2009 en undersökning i Stockholmsområdet som visade att invånarna i detta område slängde i genomsnitt 5,6 kilo mat i veckan per hushåll. Den totala mängden onödigt matavfall från svenska hushåll är uppskatt-ningsvis 900 000 ton per år. Produktionen av denna mat orsakar varje år utsläpp av koldioxid motsvarande de årliga utsläppen från cirka 700 000 svenska medelstora bilar eller 460 000 oljeeldade villor. Konsumtionen av mat handlar alltså också om klimatet.
Sagt om 100 sätt att rädda maten
»Smarta och enkla klokråd för alla«
Göteborgs-Posten
»Nu när jag har läst igenom hela boken vill jag verkligen rekommendera den. En mycket användbar bok om hur man hanterar mat«
bollebygdsbo.blogspot.com
»inspirationsbok om vad vi ska göra med resterna i stället för att slänga dem«
TT Spektra
»Bra bok - högt betyg. En bra bok för alla. Matsmart läsning!«
Receptomaten.bloggspot.com
»Boken har en sansad ton, ett par recept och flera bra tips«
Göteborgs-Posten
»Sluta slänga maten <...> handfasta tips på hur du tar tillvara på den mat du betalar för«
P4 Extra
»Alla utmärka tips (i 100 sätt att rädda maten) förmedlas på ett mycket tilltalande sätt och man får genast inspiration att sätta igång«
Internationalen
»Njutningsfull«
Vin & Bar Journalen
»Den som läser hennes [Annica Tribergs] bok blir inspirerad. Vem vill inte både äta gott, spara pengar och bidra till att rädda världen? Den resan börjar i kylskåpet.«
På Landet
»Ett löfte om att världen kan räddas bara jag skärper mig«
Sydsvenskan, Online Stig
»En perfekt present«
ELLE Mat & Vin
»I boken <...> visar Annica Triberg hur man med enkla knep kan stoppa slöseriet.«
Expressen
»Trolla med matresterna«
matblogg.se
Den här boken innehåller 100 konkreta tips och många inspirerande recept på hur man på bästa sätt tar hand om maten. Nästan en tredjedel av all mat i Sverige slängs, så dessa råd är inte enbart nyttiga för plånboken utan också viktiga för miljön!
Annica Triberg, en av Sveriges mest erfarna kokboksförfattare, ger här en mängd kloka, roliga och användbara tips på hur man i sitt eget kök kan arbeta för miljön och samtidigt förbättra hushållskassan. Här finns mängder av härliga recept som gör att man nästan aldrig mer kommer att behöva slänga några rester.
Bakgrunden till denna vackra bok är allvarlig. Fullt ätbar mat åker i soporna för att vi inte orkar, vill eller kan ta hand om resterna.
Konsumentföreningen Stockholm gjorde 2009 en undersökning i Stockholmsområdet som visade att invånarna i detta område slängde i genomsnitt 5,6 kilo mat i veckan per hushåll. Den totala mängden onödigt matavfall från svenska hushåll är uppskatt-ningsvis 900 000 ton per år. Produktionen av denna mat orsakar varje år utsläpp av koldioxid motsvarande de årliga utsläppen från cirka 700 000 svenska medelstora bilar eller 460 000 oljeeldade villor. Konsumtionen av mat handlar alltså också om klimatet.
Bli mat- och klimatsmart
Den här boken innehåller 100 konkreta tips och många inspirerande recept på hur man på bästa sätt tar hand om maten. Nästan en tredjedel av all mat i Sverige slängs, så dessa råd är inte enbart nyttiga för plånboken utan också viktiga för miljön!
Annica Triberg, en av Sveriges mest erfarna kokboksförfattare, ger här en mängd kloka, roliga och användbara tips på hur man i sitt eget kök kan arbeta för miljön och samtidigt förbättra hushållskassan. Här finns mängder av härliga recept som gör att man nästan aldrig mer kommer att behöva slänga några rester.
Bakgrunden till denna vackra bok är allvarlig. Fullt ätbar mat åker i soporna för att vi inte orkar, vill eller kan ta hand om resterna.
Konsumentföreningen Stockholm gjorde 2009 en undersökning i Stockholmsområdet som visade att invånarna i detta område slängde i genomsnitt 5,6 kilo mat i veckan per hushåll. Den totala mängden onödigt matavfall från svenska hushåll är uppskatt-ningsvis 900 000 ton per år. Produktionen av denna mat orsakar varje år utsläpp av koldioxid motsvarande de årliga utsläppen från cirka 700 000 svenska medelstora bilar eller 460 000 oljeeldade villor. Konsumtionen av mat handlar alltså också om klimatet.
»inspirationsbok om vad vi ska göra med resterna i stället för att slänga dem« TT Spektra
Bok: 15372
Anmäl textfel