Glansholms Bokhandel & Antikvariat 
Glansholms Bokhandel & Antikvariat

Våra experter hjälper dig eftersöka "100 sätt att rädda maten" - utan extra kostnad

Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.

Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.

Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.

Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.

Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Efterlys "100 sätt att rädda maten"

Din epostadress, vi hör av oss till dig!

Ditt mobiltelefonnr. För sms-kontakt.

Pristak. Pristaket påverkar inte priset på boken du erbjuds - däremot påverkar det hur sannolikt det är att vi kan hjälpa dig. Ett lågt satt pristak gör att vi står över ex från auktioner, samlare och professionella handlare, i regel tar det då flera månader längre tid att finna boken.

Önskemål om utgåva, skick, eller dina frågor.


 Information från förlaget 

100 sätt att rädda maten

Av Annica Triberg

Bok-
presentation:
100 sätt att rädda maten
Författar-
presentation:
Annica Triberg

»inspirationsbok om vad vi ska göra med resterna i stället för att slänga dem«
TT Spektra

»Råd utan bäst före-datum«
DN.

Den här boken innehåller 100 konkreta tips och många inspirerande recept på hur man på bästa sätt tar hand om maten. Nästan en tredjedel av all mat i Sverige slängs, så dessa råd är inte enbart nyttiga för plånboken utan också viktiga för miljön! Annica Triberg, en av Sveriges mest erfarna kokboksförfattare, ger här en mängd kloka, roliga och användbara tips på hur man i sitt eget kök kan arbeta för miljön och samtidigt förbättra hushållskassan. Här finns mängder av härliga recept som gör att man nästan aldrig mer kommer att behöva slänga några rester. Bakgrunden till denna vackra bok är allvarlig. Fullt ätbar mat åker i soporna för att vi inte orkar, vill eller kan ta hand om resterna. Konsumentföreningen Stockholm gjorde 2009 en undersökning i Stockholmsområdet som visade att invånarna i detta område slängde i genomsnitt 5,6 kilo mat i veckan per hushåll. Den totala mängden onödigt matavfall från svenska hushåll är uppskatt-ningsvis 900 000 ton per år. Produktionen av denna mat orsakar varje år utsläpp av koldioxid motsvarande de årliga utsläppen från cirka 700 000 svenska medelstora bilar eller 460 000 oljeeldade villor. Konsumtionen av mat handlar alltså också om klimatet.



Sagt om 100 sätt att rädda maten
»Smarta och enkla klokråd för alla«
Göteborgs-Posten

»Nu när jag har läst igenom hela boken vill jag verkligen rekommendera den. En mycket användbar bok om hur man hanterar mat«
bollebygdsbo.blogspot.com

»inspirationsbok om vad vi ska göra med resterna i stället för att slänga dem«
TT Spektra

»Bra bok - högt betyg. En bra bok för alla. Matsmart läsning!«
Receptomaten.bloggspot.com

»Boken har en sansad ton, ett par recept och flera bra tips«
Göteborgs-Posten

»Sluta slänga maten <...> handfasta tips på hur du tar tillvara på den mat du betalar för«
P4 Extra

»Alla utmärka tips (i 100 sätt att rädda maten) förmedlas på ett mycket tilltalande sätt och man får genast inspiration att sätta igång«
Internationalen

»Njutningsfull«
Vin & Bar Journalen

»Den som läser hennes [Annica Tribergs] bok blir inspirerad. Vem vill inte både äta gott, spara pengar och bidra till att rädda världen? Den resan börjar i kylskåpet.«
På Landet

»Ett löfte om att världen kan räddas bara jag skärper mig«
Sydsvenskan, Online Stig

»En perfekt present«
ELLE Mat & Vin

»I boken <...> visar Annica Triberg hur man med enkla knep kan stoppa slöseriet.«
Expressen

»Trolla med matresterna«
matblogg.se

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Max Ström
Lagerstatus: Definitivt slut

»inspirationsbok om vad vi ska göra med resterna i stället för att slänga dem«
TT Spektra

»Råd utan bäst före-datum«
DN.

Den här boken innehåller 100 konkreta tips och många inspirerande recept på hur man på bästa sätt tar hand om maten. Nästan en tredjedel av all mat i Sverige slängs, så dessa råd är inte enbart nyttiga för plånboken utan också viktiga för miljön!

Annica Triberg, en av Sveriges mest erfarna kokboksförfattare, ger här en mängd kloka, roliga och användbara tips på hur man i sitt eget kök kan arbeta för miljön och samtidigt förbättra hushållskassan. Här finns mängder av härliga recept som gör att man nästan aldrig mer kommer att behöva slänga några rester.

Bakgrunden till denna vackra bok är allvarlig. Fullt ätbar mat åker i soporna för att vi inte orkar, vill eller kan ta hand om resterna.

Konsumentföreningen Stockholm gjorde 2009 en undersökning i Stockholmsområdet som visade att invånarna i detta område slängde i genomsnitt 5,6 kilo mat i veckan per hushåll. Den totala mängden onödigt matavfall från svenska hushåll är uppskatt-ningsvis 900 000 ton per år. Produktionen av denna mat orsakar varje år utsläpp av koldioxid motsvarande de årliga utsläppen från cirka 700 000 svenska medelstora bilar eller 460 000 oljeeldade villor. Konsumtionen av mat handlar alltså också om klimatet.



Sagt om 100 sätt att rädda maten

»Smarta och enkla klokråd för alla«
Göteborgs-Posten

»Nu när jag har läst igenom hela boken vill jag verkligen rekommendera den. En mycket användbar bok om hur man hanterar mat«
bollebygdsbo.blogspot.com

»inspirationsbok om vad vi ska göra med resterna i stället för att slänga dem«
TT Spektra

»Bra bok - högt betyg. En bra bok för alla. Matsmart läsning!«
Receptomaten.bloggspot.com

»Boken har en sansad ton, ett par recept och flera bra tips«
Göteborgs-Posten

»Sluta slänga maten <...> handfasta tips på hur du tar tillvara på den mat du betalar för«
P4 Extra

»Alla utmärka tips (i 100 sätt att rädda maten) förmedlas på ett mycket tilltalande sätt och man får genast inspiration att sätta igång«
Internationalen

»Njutningsfull«
Vin & Bar Journalen

»Den som läser hennes [Annica Tribergs] bok blir inspirerad. Vem vill inte både äta gott, spara pengar och bidra till att rädda världen? Den resan börjar i kylskåpet.«
På Landet

»Ett löfte om att världen kan räddas bara jag skärper mig«
Sydsvenskan, Online Stig

»En perfekt present«
ELLE Mat & Vin

»I boken <...> visar Annica Triberg hur man med enkla knep kan stoppa slöseriet.«
Expressen

»Trolla med matresterna«
matblogg.se

Utgivningsdatum: 20091230
9789171261762

Pocket
Förlag: Bonnier Pocket
Lagerstatus: Definitivt slut

Den här boken innehåller 100 konkreta tips och många inspirerande recept på hur man på bästa sätt tar hand om maten. Nästan en tredjedel av all mat i Sverige slängs, så dessa råd är inte enbart nyttiga för plånboken utan också viktiga för miljön!


Annica Triberg, en av Sveriges mest erfarna kokboksförfattare, ger här en mängd kloka, roliga och användbara tips på hur man i sitt eget kök kan arbeta för miljön och samtidigt förbättra hushållskassan. Här finns mängder av härliga recept som gör att man nästan aldrig mer kommer att behöva slänga några rester.


Bakgrunden till denna vackra bok är allvarlig. Fullt ätbar mat åker i soporna för att vi inte orkar, vill eller kan ta hand om resterna.


Konsumentföreningen Stockholm gjorde 2009 en undersökning i Stockholmsområdet som visade att invånarna i detta område slängde i genomsnitt 5,6 kilo mat i veckan per hushåll. Den totala mängden onödigt matavfall från svenska hushåll är uppskatt-ningsvis 900 000 ton per år. Produktionen av denna mat orsakar varje år utsläpp av koldioxid motsvarande de årliga utsläppen från cirka 700 000 svenska medelstora bilar eller 460 000 oljeeldade villor. Konsumtionen av mat handlar alltså också om klimatet.

Bli mat- och klimatsmart



Den här boken innehåller 100 konkreta tips och många inspirerande recept på hur man på bästa sätt tar hand om maten. Nästan en tredjedel av all mat i Sverige slängs, så dessa råd är inte enbart nyttiga för plånboken utan också viktiga för miljön!


Annica Triberg, en av Sveriges mest erfarna kokboksförfattare, ger här en mängd kloka, roliga och användbara tips på hur man i sitt eget kök kan arbeta för miljön och samtidigt förbättra hushållskassan. Här finns mängder av härliga recept som gör att man nästan aldrig mer kommer att behöva slänga några rester.


Bakgrunden till denna vackra bok är allvarlig. Fullt ätbar mat åker i soporna för att vi inte orkar, vill eller kan ta hand om resterna.


Konsumentföreningen Stockholm gjorde 2009 en undersökning i Stockholmsområdet som visade att invånarna i detta område slängde i genomsnitt 5,6 kilo mat i veckan per hushåll. Den totala mängden onödigt matavfall från svenska hushåll är uppskatt-ningsvis 900 000 ton per år. Produktionen av denna mat orsakar varje år utsläpp av koldioxid motsvarande de årliga utsläppen från cirka 700 000 svenska medelstora bilar eller 460 000 oljeeldade villor. Konsumtionen av mat handlar alltså också om klimatet.



»inspirationsbok om vad vi ska göra med resterna i stället för att slänga dem« TT Spektra

Utgivningsdatum: 20131113
9789174293593

Bok: 15372

Anmäl textfel

Sveriges ledande muminåterförsäljare
Sveriges största sortiment av muminmuggar, och ytterligare hundratals muminprodukter. Till muminavdelningen
Pocket 8 kr/styck
Alltid i Glansholms Antikvariat, fler än 2000 pocket, 8 kr/styck.
Visa listning
Inbundet 19 kr/styck
Alltid i Glansholms Antikvariat, fler än 2000 inbundna böcker, 19 kr/styck.
Visa listning
 

Boktoppen

Den sista grisen

av Horace Engdahl
Inbunden, Finns i lager, 271 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Oanade konsekvenser

av Elizabeth George
MP3 CD, Finns i lager, 280 kr
Storpocket, Finns i lager, 140 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Blå stjärnan

av Jan Guillou
Inbunden, Finns i lager, 289 kr
MP3 CD, Finns i lager, 298 kr

Mördar-Anders och hans vänner (samt en och annan ovän)

av Jonas Jonasson
MP3 CD, Finns i lager, 298 kr
CD-skiva, Finns i lager, 352 kr
Inbunden, Finns i lager, 289 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Playground

av Lars Kepler
Storpocket, Finns i lager, 140 kr

STHLM DELETE

av Jens Lapidus
MP3 CD, Finns i lager, 280 kr
Storpocket, Finns i lager, 140 kr
Pocket, Finns i lager, 78 kr
Litteraturmagazinet listar
Litteraturmagazinet listar

LitteraturMagazinet tipsar

Jack

av Christina Lindström
Inbunden, Finns i lager, 172 kr

Starkare än magi

av V. Florian
Häftad, Finns i lager, 109 kr

Fiskarmännen

av Chigozie Obioma
Pocket, Finns i lager, 69 kr

H som i hök

av Helen Macdonald
Inbunden, Finns i lager, 280 kr

Avd. för grubblerier

av Jenny Offill
Inbunden, Finns i lager, 262 kr
CD-skiva, Finns i lager, 367 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Tackla hatet

av Ordfront Förlag
Inbunden, Finns i lager, 271 kr

Pockettoppen

Avdelning 73

av Sofie Sarenbrant
MP3 CD, Finns i lager, 298 kr
Pocket, Finns i lager, 78 kr

Järnblod

av Liza Marklund
Inbunden, Finns i lager, 289 kr
Storpocket, Finns i lager, 140 kr
Pocket, Finns i lager, 69 kr

Öppnas i händelse av min död

av Liane Moriarty
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Falleri, fallera, falleralla

av Carin Gerhardsen
Pocket, Finns i lager, 69 kr

Vårjakt i Rosengädda

av Emma Hamberg
Pocket, Finns i lager, 69 kr
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.3.4