Våra experter hjälper dig eftersöka "Nya Annas mat" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Nya Annas mat
Av Anna Bergenström
Bok- presentation: |
Nya Annas mat |
Författar- presentation: |
Anna Bergenström |
Anna Bergenströms stora kokbok, den av så många älskade Annas mat, finns idag i så gott som alla matintresserades kök. Den har sålts i mer än 300 000 exemplar sedan den kom ut första gången 1991 och har lovordats för de inspirerande och pedagogiska recepten och de sensuella bilderna. Nu har denna omtyckta kokbok utökats med ytterligare drygt 300 nya härliga recept.
Redan första upplagan av Annas mat, Stora kokboken, innehöll de flesta av de recept man väntar sig att hitta i en stor kokbok, skrivna på det personliga sätt som gjort Anna Bergenström så uppskattad som matskribent. Med sitt rika innehåll av vardagsmat och festmat, av enkel, lättlagad mat vid sidan av mer raffinerad har den länge varit den självklara baskokboken för många.
Nya Annas mat har utökats med en mängd nya recept på mat som ligger i tiden, bland annat asiatisk mat och mat från Medelhavsköket. Men också med fler läckra sallader, pastarätter, nya bröd och en lång rad spännande desserter. Många fler festtips och ett betydligt större avsnitt om konservering är ytterligare några förändringar som bidrar till att Nya Annas mat känns som en helt ny kokbok.
Nisse Petersons och Björn Lindbergs fotografier har utökats med ett nittiotal nya, stämningsfyllda bilder av Fanny Bergenström.
Anna Bergenström är sedan många år matskribent i Dagens Nyheter. Hon har tidigare skrivit böckerna Första kokboken, Annas mat, Rotation i köket, Sparmat, Rosenbröd och Majorer, Annas örtagård och, tillsammans med dottern Fanny Bergenström, Vinterns goda ting.
Utgåvor
Den omtyckta kokboken Annas mat har utökats med 300 härliga recept, att lägga till de tidigare 550 recepten. I Nya Annas mat finns många fler recept på mat från medelhavsköket, fler läckra sallader, pastarätter, nya bröd och en lång rad desserter. Ett kapitel om asiatisk mat och ett riktigt stort avsnitt om konservering bidrar till att Nya Annas mat känns som en helt ny kokbok.
Nya Annas mat har utökats med ett hundratal nya bilder av Fanny Bergenström.
Anna Bergenströms stora kokbok, den av så många älskade Annas mat, finns idag i så gott som alla matintresserades kök. Den har sålts i mer än 300.000 exemplar sedan den kom ut första gången 1991 och lovordats för de inspirerande och pedagogiska recepten och de sensuella bilderna. Nu har denna omtyckta kokbok utökats med ytterligare drygt 300 nya härliga recept.
Redan första upplagan av Annas mat, Stora kokboken innehöll de flesta av de recept man väntar sig att hitta i en stor kokbok, skrivna på det personliga sätt som gjort Anna Bergenström så uppskattad som matskribent. Med sitt rika innehåll av vardagsmat och festmat, av enkel, lättlagad mat vid sidan av mer raffinerad, har den länge varit den självklara baskokboken för många.
Nya Annas mat har utökats med en mängd nya recept på mat som ligger i tiden, bland annat asiatisk mat och mat från Medelhavsköket. Men också med fler läckra sallader, pastarätter, nya bröd och en lång rad spännande desserter. Många fler festtips och ett betydligt större avsnitt om konservering är ytterligare några förändringar som bidrar till att Nya Annas mat känns som en helt ny kokbok.
Nisse Petersons och Björn Lindbergs fotografier har utökats med ett nittiotal nya, stämningsfyllda bilder av Fanny Bergenström.
Bok: 13005
Anmäl textfel